Ο Daniel Radcliffe παραλαμβάνει το δικό του αστέρι στο Hollywood! - The Daily Owl
fade
8826
post-template-default,single,single-post,postid-8826,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Daniel Radcliffe παραλαμβάνει το δικό του αστέρι στο Hollywood!

Ο Daniel Radcliffe, γνωστός σε όλους μας ως Harry Potter, θα παραλάβει τον επόμενο μήνα το αστέρι του στο Hollywood Walk of Fame, την γνωστή οδό του Los Angeles όπου έχουν το “τετράγωνο της δόξας” τους όλοι οι μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου. Το γεγονός έδωσε μεγάλη χαρά στους αμέτρητους φαν του ανά τον κόσμο αλλά και καταξίωση στον ίδιο, αφού μετά από τόσα χρόνια δημιουργηκότητας και τόσο ταλέντο σίγουρα το αξίζει. Ο ηθοποιός θα παρουσιαστεί με το αστέρι του στην τελετή του LA στις 12 Νοεμβρίου και αυτόματα θα γίνει το 2.565ο όνομα, που θα έχει το αστέρι του στην ιστορική οδό. Όλοι εμείς που μένουμε πολύ μακριά για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την τελετή από κοντά δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε! Θα μεταδοθεί online από το επίσημο website του Hollywood Walk of Fame στις 11:30 π.μ.

Η Ana Martinez, υπεύθυνη της τελετής είπε:

“Φανς όλων των ηλικιών περιμένουν με μεγάλη προσμονή την τελετή για το αστέρι του Daniel. Ρωτάνε συνεχώς πότε θα συμβεί. Επιτέλους, τον έχουμε εδώ στο Hollywood και είμαστε περήφανοι να του αφιερώσουμε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame”

Τον Radcliffe θα συνοδεύουν ο σκηνοθέτης της “Φιλοσοφικής Λίθου” και της “Κάμαρας με τα Μυστικά”, Chris Colombus και ο κωμικός Chris Hardwick, μαζί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Hollywood Chamber, Leron Gubler, που θα παραδώσει το αστέρι στον Βρετανό ηθοποιό. 

Πίσω στο 2007, ο Radcliffe μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Rupert Grint και Emma Watson είχαν το χέρι, το πόδι και το ραβδί τους αποτυπωμένα έξω απ’το θέατρο Grauman στην Κίνα. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο με την τελετή:

Ο Radcliffe που συνεχίζει να χαράζει μια εντυπωσιακή καριέρα, μετά την προβολή της τελευταίας του ταινίας ως Harry Potter  το 2011, έχει ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα ως Igor στο θρίλερ “Victor Frankenstein”, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Εμείς στην Ελλάδα θα το απολαύσουμε λίγο πιο μετά, στις 25 Φεβρουαρίου του 2016.

Όσοι από σας καταφέρετε να παρακολουθήσετε την τελετή από κοντά, περιμένουμε με χαρά να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις!

 ΠΗΓΕΣ

Avatar

◕ I am a Ravenclaw ◕ I like Movies | Cupcakes | Amelie Soundtrack | Cap Cap | Surrealism ◕ I have the best cat in the world

No Comments

Post a Comment