Ο Daniel Radcliffe παραδέχτηκε ότι είχε στραφεί στο αλκοόλ - The Daily Owl
fade
50826
post-template-default,single,single-post,postid-50826,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ο Daniel Radcliffe παραδέχτηκε ότι είχε στραφεί στο αλκοόλ

Ο Daniel Radcliffe, που υποδύθηκε τον Harry Potter στις ταινίες που βασίστηκαν στη σειρά βιβλίων της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι εξαιτίας της επιτυχίας του είχε στραφεί στο αλκοόλ. 

 

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή Off Camera with Sam Jones ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο τέλος της εφηβικής του ζωής, όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του – και με τις ταινίες Harry Potter να σημειώνουν τεράστια εισπρακτική επιτυχία – εκείνος στρεφόταν στο αλκοόλ για να μπορέσει να διαχειριστεί τη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεχάσεις ότι σε παρακολουθούν όλοι, όταν μπαίνεις σε μια pub ή ένα μπαρ, είναι να ξεκινήσεις να πίνεις. Στη συνέχεια, βέβαια, όταν ένιωθε ότι μεθούσε και ο κόσμος τον κοίταζε ακόμα πιο επίμονα, έπινε ακόμα περισσότερο ώστε να ξεχαστεί κι άλλο κι έτσι συνέβαινε ένας φαύλος κύκλος στο πλαίσιο του οποίου δεν ήταν εφικτό ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου να στρέψει μακριά του, ούτε να μην αναζητά προσωρινές λύσεις στο αλκοόλ. Ίσως πλέον να είναι προτιμότερο που ο Radcliffe δε γίνεται πιστευτός από μικρά παιδιά ότι κάποτε έπαιζε το Αγόρι που Έζησε, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο ίδιος.

 

Παρακολουθήστε την εξομολόγησή του on camera: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

O Daniel Radcliffe “ψήνεται” για μια σειρά με τους Επιδρομείς του Χόγκουαρτς

Tι εννοείτε ότι δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Harry Potter;

Ο Daniel Radcliffe λέει ότι δεν θα είναι ο τελευταίος Harry Potter

9 spin off του Harry Potter που πολύ θα θέλαμε να έχει γράψει η Ρόουλινγκ

Αυτή είναι η αγαπημένη ταινία Harry Potter του ίδιου του “Harry Potter”

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment