Νέα σειρά | O Benedict Cumberbatch είναι ο Patrick Melrose - The Daily Owl
fade
37752
post-template-default,single,single-post,postid-37752,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα σειρά | O Benedict Cumberbatch είναι ο Patrick Melrose

Ο Benedict Cumberbatch είναι, πλέον, ο Patrick Melrose, ο κεντρικός ήρωας των βιβλίων του Edward St. Aubyn, του Βρετανού συγγραφέα της πενταλογίας Never Mind, Bad News, Some Hope, Mother’s Milk, και At Last, που αποτελούν τη σειρά The Patrick Melrose Novels μια σειρά αυτοβιογραφικών βιβλίων, όπου ο St. Aubyn διοχέτευσε όλες του τις αναμνήσεις από τη δυσλειτουργική οικογένεια όπου μεγάλωσε, στο πλαίσιο της οποίας αντιμετώπισε τον αλκοολισμό και τον εθισμό στην ηρωίνη. 

 

edward-st-aubyn-melrose-books

 

Η νέα μίνι σειρά του Showtime και του Sky, στην οποία ο Cumberbatch ήθελε από καιρό να πρωταγωνιστήσει, μεταφέρθηκε στην τηλεόραση από τον David Nicholls (One Day, Far from the Madding Crowd). Για καθένα από τα βιβλία της σειράς γυρίστηκε και ένα επεισόδιο. Η υπόθεση διαδραματίζεται στη Νότια Γαλλία τη δεκαετία του 1960, στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1980 και στη Βρετανία στις αρχές των ’00s. 

Δίπλα στον Cumberbatch πρωταγωνιστούν οι Holliday Grainger (Strike), Ηugo Weaving, Anna Madeley, Blythe Danner, Allison Williams, Pip Torrens, Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Indira Varma και Celia Imrie.

 

H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12 Μαΐου. Ως τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα χαρακτηριστικό κλιπ με τον χαρακτήρα του Cumberbatch να επιδίδεται σε μια σειρά από καταχρήσεις. 

 

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment