Αυτή η θεωρία συνδέει τον Credence Barebone με μια από τις πιο σημαντικές μαγικές οικογένειες - The Daily Owl
fade
37635
post-template-default,single,single-post,postid-37635,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτή η θεωρία συνδέει τον Credence Barebone με μια από τις πιο σημαντικές μαγικές οικογένειες

Το πρώτο trailer της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα και ενθουσίασε τους φανς της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ και του νέου μαγικού κόσμου τον οποίο ξεδιπλώνει σταδιακά μπροστά μας η Βρετανίδα συγγραφέας με τα σενάρια της προσεχούς πενταλογίας ταινιών όπου θα αφηγηθεί την ιστορία του μαγικού κόσμου στις αρχές του 20ού αιώνα. Ακολουθούν πιθανά spoiler για τη δεύτερη ταινία Fantastic Beasts.

 

 

 

Πολλά είναι τα μυστικά που κρύβει το εν λόγω trailer και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και η σχέση του Credence Barebone με τον Obscurus του, ο οποίος φυσικά εξακολουθεί να τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του και, μάλιστα, να διατηρεί τις δυνάμεις του – αν όχι να τις αυξάνει. 

 

Σύμφωνα με μια θεωρία που είχε διατυπωθεί και πριν από αυτό το trailer, ο Credence Barebone, για τις ρίζες του οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα, είναι ένας ακόμα Lestrange. Συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές της θεωρίας αυτής έλεγαν εδώ και καιρό ότι ο Credence είναι ετεροθαλής αδερφός της Leta Lestrange και ότι πατέρας τους είναι ο Corvus, μητέρα της Leta η Laurena και του Credence η Clarisse. Αυτά τα στοιχεία επιβεβαιώνονται πλέον, καθώς προκύπτουν από τις επιγραφές που υπάρχουν στον τοίχο που μελετά κάποιος από τους χαρακτήρες στο trailer της ταινίας και που μάλλον βρίσκεται μέσα στους υπονόμους του Παρισιού. 

 

Στη νέα ταινία Fantastic Beasts, τη μητέρα της Leta θα υποδυθεί η Isaura Barbé-Brown, για της οποίας το ρόλο δεν έχουμε μάθει τίποτα συγκεκριμένο. 

 

 

 

 

Ο τοίχος αυτός περιλαμβάνει και άλλες πληροφορίες, πέραν του μικρού γενεαλογικού δέντρου υπό τον Corvus Lestrange, οι οποίες θα παίξουν σίγουρα τον δικό τους ρόλο στην πλοκή της 2ης ταινίας Fantastic Beasts.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη Wikipedia του Harry Potter, η Clarice Tremblay ήταν η δεύτερη σύζυγος του Corvus Lestrange, μαζί με τον οποίο, στις αρχές του 20ού αιώνα, απέκτησαν ένα γιο, που τον ονόμασαν κι αυτόν Corvus. H Clarice πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και το αγόρι αποχωρίστηκε τον πατέρα του κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες για να καταλήξει στα χέρια της Mary Lou Barebone. 

 

Tι σημασία θα έχει η συγγένεια αυτή για την ιστορία του Newt Scamander και του Gellert Grindelwald; Πότε θα συναντηθούν τα δυο αδέρφια και υπό ποιες συνθήκες; Απομένουν λίγοι μήνες ως την πρεμιέρα της ταινίας στις 16 Νοεμβρίου 2018 για να μάθουμε. 

 

 

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment