Charmed | Ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στη νέα και την παλιά σειρά - The Daily Owl
fade
37869
post-template-default,single,single-post,postid-37869,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Charmed | Ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στη νέα και την παλιά σειρά

O πιλότος του reboot της σειράς Charmed έρχεται σύντομα στις οθόνες μας, καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο Vancouver του Καναδά. Η πλοκή της νέας σειράς περιστρέφεται γύρω από τρεις αδερφές που ζουν σε μια φοιτητούπολη και ανακαλύπτουν ότι είναι μάγισσες. Ανάμεσα στις καθημερινές μάχες με τις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου και τα καθημερινά οικογενειακά προβλήματα, οι μάγισσες δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στην πατριαρχία. Πολλά έχουν ακουστεί για τη σκοπιμότητα της αναβίωσης του Charmed, ωστόσο μέχρι να δούμε το πρώτο επεισόδιο, δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη άποψη γι’ αυτήν. Στο μεταξύ, ας δούμε με βάση όσα γνωρίζουμε τις ομοιότητες και τις διαφορές της νέας από την παλιά σειρά. 

 

 

Η μεγάλη αδερφή

 

 

H Macy είναι η νέα Prue, καθώς διαθέτει τη δύναμη της τηλεκίνησης. Η Macy, την οποία υποδύεται η Madeleine Mantock, σε αντίθεση με την Prue, που αγαπούσε και την τέχνη, ασχολείται περισσότερο με την επιστήμη, καθώς μετακομίζει στην πόλη Hilltowne του Michigan, ώστε να δουλέψει στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου. Η Macy είναι εκείνη που θα ανακαλύψει ότι έχει δυο αδερφές και ότι είναι όλες μάγισσες.

 

 

 

Η μεσαία αδερφή

 

 

Όπως και η Piper, έτσι και η Mel, η μεσαία αδερφή, την οποία υποδύεται η Melonie Diaz, μπορεί να παγώνει το χρόνο. Ενώ η Piper ήταν ερωτευμένη με τον Λευκό της Φύλακα, η Mel έχει σχέση με την αστυνομικό Niko (Ellen Tamaki), πράγμα που θα δυσκολέψει το έργο της ως μάγισσα. 

 

 

 

Η μικρή αδερφή

 

 

 

H Madison της Sarah Jeffery είναι αστεία και πολύ κοινωνική, ωστόσο οι ομοιότητες με την Phoebe της Alyssa Milano από την ορίτζιναλ σειρά σταματούν εκεί. Η Madison μπορεί να διαβάζει τη σκέψη των ανθρώπων, ενώ η Phoebe μπορούσε να προβλέπει τι θα γίνει στο μέλλον. Επίσης, η τελευταία ήταν ενθουσιασμένη όταν έμαθε τις μαγικές της ικανότητες, ενώ η Madison θα παρουσιαστεί ως επιφυλακτική απέναντί τους. 

 

 

 

Ο Λευκός Φύλακας

 

 

Ο νέος Λευκός Φύλακας των αδελφών είναι ο Harry (Rupert Evans), ένας καθηγητής πανεπιστημίου που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την επιτυχία των αδελφών. Σε αντίθεση όμως με τον παλιό τους Λευκό Φύλακα ( Brian Krause), ο νέος περιγράφεται ως πιο απότομος και λιγότερο αξιόπιστος.

 

 

 

Εχθροί ή φίλοι;

 

 

Η Niko (Ellen Tamaki) θυμίζει κάπως τον Darryl (Dorian Gregory), όμως το γεγονός ότι είναι το κορίτσι της Mel την καθιστά περισσότερο έναν “νέο Andy” (Ted King). Θα δημιουργήσει προβλήματα στις αδελφές αυτή η σχέση; Θα λειτουργήσει περισσότερο ως φίλη ή ως εχθρός των Charmed, έστω και άθελά της; 

 

 

 

Το πρώην αγόρι

 

 

 

Ο Brian (Charlie Gillespie) ήταν το αγόρι της Madison στο σχολείο και ακόμα έχει αισθήματα για εκείνη. Σε σχέση με την ορίτζιναλ σειρά, μας θυμίζει τον Glen (Jesse Woodrow), πρώην αγόρι της Paige. 

 

 

 

Το νυν αγόρι

 

 

Η Prue δεν κατάφερε ποτέ να έχει μια μακροχρόνια σχέση (εκτός από αυτό που είχε με τον Andy) πριν φύγει από τη σειρά και έτσι είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τον Galvin (Ser’Darius Blain), δηλαδή το αγόρι της Macy, με οποιονδήποτε από τη νέα σειρά. Ο Galvin σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ και με βάση τις πληροφορίες που έχουμε θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για τη Macy. Θα συνεχίσει να έχει την ίδια συμπεριφορά, όταν η Macy αναπτύξει τις μαγικές της δυνάμεις;

 

 

 

Το reboot της σειράς Charmed έρχεται στις οθόνες μας μέσα στο 2018.

 

 

Πηγή

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment