Είναι επίσημο: η σειρά Charmed επιστρέφει στις οθόνες μας! - The Daily Owl
fade
36019
post-template-default,single,single-post,postid-36019,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Είναι επίσημο: η σειρά Charmed επιστρέφει στις οθόνες μας!

Μετά από πολλούς μήνες αβεβαιότητας και αντικρουόμενων πληροφοριών, επιβεβαιώθηκε επισήμως ότι το reboot της σειράς Charmed έρχεται σύντομα στις οθόνες μας!

 

 

 

Μόλις χτες ανακοινώθηκε από από το κανάλι CW ότι έχει παραγγελθεί ήδη ο πιλότος της σειράς, της οποίας η επίσημη πλοκή περιστρέφεται γύρω από τρεις αδερφές που ζουν σε μια φοιτητούπολη και ανακαλύπτουν ότι είναι μάγισσες. Ανάμεσα στις καθημερινές μάχες με τις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου και τα καθημερινά οικογενειακά προβλήματα, οι μάγισσες δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στην πατριαρχία. 

 

“Η δουλειά της μάγισσας δεν τελειώνει ποτέ”, αναφέρει η επίσημη πλοκή της σειράς, η οποία θα τοποθετείται χρονολογικά στο σήμερα. Οι αδερφές της νέας σειράς θα έχουν μακρινή συγγένεια με τις αδερφές Halliwell, οι οποίες ενδέχεται να εμφανιστούν ως guests στη σειρά. 

 

Σε κάθε περίπτωση, η νέα σειρά θα είναι αυτόνομη της ορίτζιναλ και θα διαθέτει ιδιαίτερη φεμινιστική χροιά.

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment