Ανακοινώθηκε το καστ του Star Wars: Episode IX - The Daily Owl
fade
41737
post-template-default,single,single-post,postid-41737,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανακοινώθηκε το καστ του Star Wars: Episode IX

H Lucasfilm ανακοίνωσε το πλήρες καστ της ταινίας Star Wars: Episode IX, καθώς τα γυρίσματά της ξεκινούν την 1η Αυγούστου 2018, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο του 2019. 

 

 

Η Carrie Fisher θα εμφανιστεί ως Leia Organa, καθώς υπάρχουν ακυκλοφόρητα πλάνα της ηθοποιού από το Star Wars: The Force Awakens. Η κόρη της Fisher, Billie Lourd, επέτρεψε στον J.J. Abrams και την παραγωγή τη χρήση αυτών των πλάνων μετά τον θάνατο της ηθοποιού, ώστε να ολοκληρωθεί ικανοποιητικά η Skywalker saga. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Luke Skywalker, άγνωστο πώς μέχρι στιγμής. Ο Billy Dee Williams θα εμφανιστεί στο ρόλο του Lando Calrissian, ενώ θα επιστρέψουν και οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson και Kelly Marie Tran, ενώ θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε ταινία Star Wars οι Keri Russell (The Americans), Naomi Ackie και Richard E. Grant.

 

Το soundtrack της ταινίας θα συνθέσει, φυσικά, ο John Williams. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment