Το Cap Cap σας παρουσιάζει το "Lord of the Feasts" - The Daily Owl
fade
13653
post-template-default,single,single-post,postid-13653,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Cap Cap σας παρουσιάζει το “Lord of the Feasts”

 Το “Cap Cap” ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2012 να εξερευνά κόσμους και ιστορίες.  Μενού εμπνευσμένα από το “Χάρι Πότερ”, την “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”, το κόσμο της Μάρβελ, της DC και άλλων μαγικών κόσμων  έχουν παρουσιαστεί και αγαπηθεί από πλήθος μάγων και μαγισσών.

Το 2016 ο ποντικός με το γαλάζιο φιόγκο υποδέχεται τη νέα χρονιά με μία θεματική βασισμένη στον βασιλιά της φανταστικής λογοτεχνίας, Tζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Ο κόσμος του Καθηγητή (όπως τον αποκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές του), έρχεται μέσα από αλμυρές και γλυκές συνταγές αλλά και ροφήματα!

Νέα γλυπτά και κατασκευές από τον γλύπτη Αγαθοκλή Μεργούπη αλλά και τον Cake Chef,  Χρήστο Γιαννόπουλο θα προσθέσουν αέρα Μέσης Γης, ενώ ένα νέο εργο της εικονογράφου Μαριλένας Μέξη – αποκλειστικά για το Cap Cap – θα φιλοξενηθεί στον πρώτο όροφο. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε εικονογραφήσεις του, υποψήφιου για Emmy, καλλιτέχνη Nίκου Δεληγκάρη.

Τέλος το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δαχτυλίδι του Σάουρον, το τσεκούρι του νάνου Γκίμλι και άλλες πολλές αυθεντικές ρεπλίκες από τις κινημοτογραφικές μεταφορές των βιβλίων.

Η νέα θεματική θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη. Το Cap Cap βρίσκεται Πανόρμου 26, Αιγάλεω.

One Menu to Rule Them All,

One Menu to Feed Them All

 

DimMerlin

Ο Μάγος της Διπλανής Πόρτας | Stories are my Homeland | Minister for Magic at Cap Cap | Βρίσκω χαμένους ήρωες παραμυθιών | Γυρίζω και στο Μέρλιν

No Comments

Post a Comment