Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Black Widow – The Daily Owl
fade
77194
post-template-default,single,single-post,postid-77194,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πέντε πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Black Widow

To project της solo ταινίας Black Widow βρισκόταν πολλά χρόνια σε εξέλιξη και μάλιστα ο David Hayter (X-Men, Watchmen) είχε γράψει το σενάριό της, το οποίο σκόπευε να σκηνοθετήσει. Τελικά τα πνευματικά δικαιώματα πέρασαν στην Marvel Studios και για λίγα ακόμα χρόνια η Scarlett Johansson μαζί με τους ιθύνοντες του στούντιο προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο να δούμε στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της Natasha Romanoff. 

 

 

 

 

Η πρώτη σκηνοθέτρια που βρισκόταν στο μυαλό του στούντιο για να αναλάβει το πρότζεκτ ήταν η – πλέον βραβευμένη με Όσκαρ – Chloé Zhao, ωστόσο η ίδια προτίμησε να αναλάβει τη σκηνοθεσία των Eternals, κι έτσι Jac Schaeffer and Cate Shortland ανέλαβαν τη σκηνοθεσία του Black Widow, παρότι η δεύτερη δεν είχε εμπειρία στις περιπέτειες δράσης με μεγάλο προϋπολογισμό.

 

 

 

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Scarlett Johansson, η ταινία είναι “ένα είδος από μόνη της”, ενώ δήλωσε πως οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από ταινίες όπως το Logan (2017) και O Φυγάς (1993).

 

 

Για το ρόλο της Yelena Belova, τον οποίο πήρε τελικά η Florence Pugh, η παραγωγή σκεφτόταν αρχικά την Emma Watson και την Saoirse Ronan. 

 
 

 

 

 

 

 

Το αρχικό σχέδιο των Marvel Studios ήταν η ταινία Black Widow να “ανοίξει” επίσημα την 4η φάση του MCU, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 τα σχέδια άλλαξαν και την εισαγωγή στη νέα φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος πραγματοποίησε η μίνι σειρά WandaVision

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά WandaVision

 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment