Ο Bill Skarsgård θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σουηδική σειρά εγκλήματος του Netflix - The Daily Owl
fade
67959
post-template-default,single,single-post,postid-67959,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Bill Skarsgård θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σουηδική σειρά εγκλήματος του Netflix

O Σουηδός Bill Skarsgård, που μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου ΙΤ στο ρόλο του Pennywise, ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Clark Oloffson στη σειρά εγκλήματος των έξι επεισοδίων που θα έχει τίτλο Clark και θα προβληθεί στο Netflix.

 

 

Η σειρά εγκλήματος θα βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, διασκευάζοντας την αυτοβιογραφία του Oloffson, ο οποίος ξεκίνησε την εγκληματική δράση του τη δεκαετία του 1960 και στην πορεία καταδικάστηκε για διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών, καθώς και για ληστείες σε τράπεζες. Ο Olofsson έκανε δημοφιλή τον όρο “Σύνδρομο της Στοκχόλμης”, στο πλαίσιο του οποίου, σύμφωνα με μια θεωρία της ψυχολογίας, οι όμηροι ενίοτε δένονται ψυχολογικά με τον θύτη. 

 

Η σειρά, που θα γυριστεί στη σουηδική γλώσσα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη νέα χρονιά, σε σκηνοθεσία Jonas Åkerlund (Lords Of Chaos). Στο μεταξύ, ο Skarsgård θα εμφανιστεί και στην ταινία του Netflix The Devil All The Time, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε true crime σειρές για να δεις στο Netflix

The Innocence Files: Trailer για τη νέα true crime σειρά του Netflix

Τhe Confession Killer: H νέα true crime σειρά του Netflix

Πέντε σκανδιναβικές σειρές εγκλήματος και μυστηρίου που πρέπει να έχεις δει

No Comments

Post a Comment