Το Big Little Lies επιστρέφει για 2η σεζόν - The Daily Owl
fade
35203
post-template-default,single,single-post,postid-35203,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Big Little Lies επιστρέφει για 2η σεζόν

Η σειρά – αποκάλυψη του ΗΒΟ Big Little Lies αγαπήθηκε από το κοινό, τόσο για το καλογραμμένο του σενάριο και τους ολοκληρωμένους χαρακτήρες, όσο και για τα υπέροχα σπίτια του και τις τοποθεσίες που μας ταξίδεψαν στη δυτική ακτή των ΗΠΑ. O σκηνοθέτης David E. Kelley είχε δηλώσει αρχικά ότι δεν υπήρχε λόγος για επιστροφή στο Monterey, καθώς τα γεγονότα του βιβλίου της Liane Moriarty, όπου βασίστηκε η σειρά, είχαν παρουσιαστεί ολοκληρωμένα στα επτά επεισόδια της σεζόν. Η συγγραφέας του βιβλίου, όμως, σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως σκεφτόταν από καιρό τρόπους με τους οποίους η σειρά θα μπορούσε να συνεχιστεί για μια ακόμα σεζόν. Έτσι, η Moriarty και ο Kelley αποφάσισαν να συνεχίσουν το project, στο οποίο θα επιστρέψουν κατά πάσα πιθανότητα όλοι βασικοί πρωταγωνιστές της 1ης σεζόν. 

 

 

du-drama-toujours-plus-de-drama

 

Σύμφωνα με το Vulture, στη 2η σεζόν θα εμφανιστούν και νέοι χαρακτήρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ένας δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου του Otter Bay θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για την υπερθέρμανση του πλανήτη, με αποτέλεσμα η μικρή Amabella να πάθει κρίση πανικού και να την ακολουθήσει, φυσικά, η μητέρα της, Renata (Laura Dern). Μια νέα υπάλληλος στη γραμματεία του σχολείου θα γίνει φίλη με την Jane (Shailene Woodley) και οι δυο γυναίκες θα μοιραστούν τα μεγάλα μυστικά τους. Στη σειρά θα εμφανιστούν και οι γονείς της Bonnie (Zoë Kravitz), Elizabeth και Martin, με τη μητέρα της να παρουσιάζει μια ζεν και πολύ διαφορετική εικόνα προς τα έξω σε σχέση με τον αληθινό της χαρακτήρα και τον πατέρα της να κρατά αποστάσεις συναισθηματικής ασφάλειας από την κόρη του. Σύμφωνα με την περιγραφή των δυο τελευταίων χαρακτήρων, οι γονείς της Bonnie θα εμφανιστούν στη σειρά εξαιτίας μιας οικογενειακής ανάγκης που θα προκύψει. Υπενθυμίζουμε ότι η Bonnie είχε πέσει θύμα παιδικής κακοποίησης και έτσι είναι πιθανό στη 2η σεζόν της σειράς να εξερευνηθεί η δική της ιστορία. 

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment