Πέντε κλασικά έργα του Charles Dickens γίνονται τηλεοπτικές σειρές από το BBC - The Daily Owl
fade
49304
post-template-default,single,single-post,postid-49304,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πέντε κλασικά έργα του Charles Dickens γίνονται τηλεοπτικές σειρές από το BBC

Το BBC ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον δημιουργό των Peaky Blinders Steven Knight για μια σειρά από νέες τηλεοπτικές μεταφορές βασισμένες σε κλασικά έργα του Charles Dickens. Η πρώτη σειρά θα παρουσιάσει στη μικρή οθόνη το κλασικό έργο του Dickens, A Christmas Carol.

 

 

 

Η ιδέα για νέες τηλεοπτικές μεταφορές των κλασικών έργων του Dickens είχε ανακοινωθεί από το κανάλι τον Νοέμβριο του 2017 και τότε το όνομα του Tom Hardy είχε ακουστεί σε σχέση με την παραγωγή της σειράς. Πλέον, είναι βέβαιο πως ο Βρετανός ηθοποιός θα έχει έναν βασικό ρόλο στη σειρά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιος θα είναι ακριβώς (ενδέχεται να είναι ο ίδιος ο Scrooge ή κάποιο από τα φαντάσματα των Χριστουγέννων).

 

Σύμφωνα με τον Knight, συνολικά πέντε βιβλία του Dickens θα μεταφερθούν ξανά στο BBC, με το πρότζεκτ να διαρκεί συνολικά έξι ή επτά χρόνια και πολλούς σημαντικούς ηθοποιούς να συμμετέχουν στην εκτέλεσή του. Η πρώτη μίνι σειρά θα αποτελείται από τρία ωριαία επεισόδια.

 

Μέσα στη χρονιά το BBC θα προβάλει τις νέες σεζόν των Peaky Blinders, Poldark και Killing Eve, ενώ το War of Worlds και Baptiste αποτελούν τις νέες προσθήκες του. 

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι νέες σειρές του BBC για το 2019

Dickensian: Όλοι οι ήρωες του Dickens σε μια τηλεοπτική σειρά

Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας του 2019

Charles Dickens: 10 φράσεις από το έργο του συγγραφέα

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment