Η νέα ταινία της Disney "Beauty and the Beast" περιλαμβάνει τον πρώτο ανοιχτά γκέι χαρακτήρα - The Daily Owl
fade
28187
post-template-default,single,single-post,postid-28187,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η νέα ταινία της Disney “Beauty and the Beast” περιλαμβάνει τον πρώτο ανοιχτά γκέι χαρακτήρα

Την πρώτη φορά που είδαμε την ταινία κινουμένων σχεδίων της DisneyBeauty and the Beast“, μας έκαναν εντύπωση πράγματα όπως πώς είναι δυνατόν ένα τσαγερό να μιλάει και να κινείται. Ανάμεσα σε αυτή την κατηγορία αποριών βρίσκεται, για ορισμένους από εμάς, το πώς είναι δυνατόν να μην έβλεπαν όλοι ότι ο LeFou ήταν ερωτευμένος με τον Gaston

 

 

 

 

Screenshot 2017-03-07 13.58.00

 

H νέα ταινία Beauty and the Beast περιλαμβάνει τον πρώτο ανοιχτά γκέι χαρακτήρα στην κινηματογραφική ιστορία της εταιρίας. 

 

 

 

 

 

 

download

 

Σύμφωνα με το Mugglenet,  ο σκηνοθέτης Bill Condon δήλωσε ότι “Ο ΛεΦού είναι κάποιος που τη μια μέρα θέλει να γίνει ο Γκαστόν, ενώ την επόμενη θέλει να φιλήσει τον Γκαστόν. … Συνειδητοποιεί μόλις τώρα ότι είχε αυτά τα συναισθήματα“. 

 
 
 

 

 

 

Η σημασία του εν λόγω plot twist είναι τεράστια, τόσο για την LGBTQ κοινότητα, όσο, φυσικά και για ολόκληρη την κοινωνία, η οποία έχει ακόμα μεγάλη απόσταση να διανύσει ως την πλήρη ανεκτικότητα. 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment