Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους - The Daily Owl
fade
39488
post-template-default,single,single-post,postid-39488,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους

Ποιος είναι ο δυνατότερος Avenger; Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις, δεν μπορούμε να διακρίνουμε ούτε κατά προσέγγιση ποιος μπορεί είναι ο ισχυρότερος, καθώς οι υπερδυνάμεις τους και γενικότερα οι ικανότητές τους καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών (πολέμου και ειρήνης). Όπως και να ‘χει, μαζέψαμε σε μια λίστα τους Avengers και τους κατατάξαμε με βάση τις υπερδυνάμεις τους, όπως έχουν παρουσιαστεί και στις ταινίες του Marvel Cinematic Universe, με πιο πρόσφατη την Avengers: Infinity War. 

 

 

 

16. Black Widow

 

 

O μοναδικός λόγος για τον οποίο η Νατασάρα της καρδιάς μας (η μία, η άλλη είναι η Θεοδωρίδου) βρίσκεται στον πάτο αυτής της λίστας είναι το ότι είναι “απλώς” μια από τις καλύτερες κατασκόπους παγκοσμίως, με φοβερά μαχητικά/ ανακριτικά skills, τα οποία, όμως, δεν συνιστούν υπερδυνάμεις. 

 

 

15. Hawkeye

 

Κοιτάξτε να δείτε, δεν λέμε ότι δεν είναι καλό παιδί και πως ό,τι στόχους έχει βάλει στη ζωή του δεν τους έχει πετύχει (pun intended) αλλά γενικώς τι να σου κάνει ένας τοξότης (#διπλής) όταν μπουκάρει στο χώρο ένας εξωγήινος που είναι τεράστιος και κρατάει ένα γάντι που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Επίσης, ο Hawkeye υπάρχει στους Avengers για να θυμάται το κοινό ότι κάποιος από όλους έχει οικογένεια και συνεπώς το υπερηρωιλίκι (sic) συνδυάζεται με τη δημιουργία οικογένειας, σε αντίθεση π.χ. με το να ασχολείσαι όλη μέρα με τις μπίζνες σου. 

 

 

 

 

14. Falcon

 

 

Ο Falcon είναι υπερήρωας διότι συνδυάζει εξαιρετικές πιλοτικές ικανότητες με μια στολή την οποία χειρίζεται άψογα και μια ψυχή που θέλει να προσφέρει στον κόσμο. Αν δεν τα έφερνε έτσι η ζωή, ίσως να παρέμενε για πάντα ένας βετεράνος πολέμου χωρίς καμία υπερηρωική προέκταση. 

 

 

 

13. War Machine

 

 

Ο πολύ καλός φίλος του Tony Stark, διαθέτει υπερηρωικές ικανότητες διότι, απλούστατα, η στολή του τα σπάει. Φυσικά και ο ίδιος έκανε πολλά πράγματα για να εξελίξει τις τακτικές μάχης του, τη στρατηγική του, κ.λπ., αλλά χωρίς στολή μάλλον θα βρισκόταν μαζί με όλους τους προηγούμενους της λίστας, δηλαδή ακόμα πιο κοντά στον πάτο. 

 

 

 

12. Winter Soldier

 

 

Καλό παιδί, αλλά μονίμως άλουστο. Τέλος πάντων, την υπερδύναμη στον Bucky δίνει το βιονικό χέρι του, ωστόσο στο παρελθόν έχει λάβει μια παραπλήσια δυναμωτική ουσία με αυτή του Captain America και έτσι είναι πιο δυνατός και διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά. 

 

 

 

11. Iron Man

 

 

Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε ένα φανταστικό παλιό σουξέ της Πέγκυς Ζήνα “η καρδιά σου είναι από σίδερο φτιαγμένη/ και δεν καταλαβαίνει, και δεν καταλαβαίνει”. Ο Tony o Stark, λοιπόν, έχει καρδιά από σίδερο – βασικά ένα άλλο σπάνιο μέταλλο – μια μεταλλική στολή που θα ζήλευε ως και ο Batman και διαρκώς βελτιούμενες ικανότητες χάρη. Πέραν του ότι πετάει, διαθέτει ένα σωρό τεχνολογίες πάνω που είναι χρήσιμες σε κάθε είδους μάχη. 

 

 

 

 

10. Captain America

 

 

O πρώτος υπερήρωας του κόσμου μας απέκτησε τις υπερδυνάμεις του χάρη σε μια ουσία, που του προσέδωσε μυϊκή δύναμη, ταχύτητα και αντανακλαστικά. Η ασπίδα του από vibranium, το δυνατότερο μέταλλο στη γη, είναι το αντικείμενο που τον βοηθά να αξιοποιεί πλήρως τις ικανότητές του. 

 

 

 

9. Quicksilver

 

 

Μπορεί να μην τον είδαμε στην τρίτη ταινία Avengers, όμως ενδέχεται να εμφανιστεί στην 4η και τελευταία, του χρόνου τέτοιο καιρό. Αδερφός της Scarlet Witch, είναι εξαιρετικά γρήγορος, τόσο σε ταχύτητα όσο και σε αντανακλαστικά. Επίσης, καθώς παράγει δύναμη μέσα από την ταχύτητά του, αν ταξίδευε με την ταχύτητα του φωτός, όλη αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ενάντια σε κάποιον πολύ δυνατό εχθρό. 

 

 

 

8. Black Panther

 

 

O νέος αγαπημένος μας Avenger διαθέτει και ιδιαίτερα υψηλή νοημοσύνη και, με τη βοήθεια ενός βοτάνου που φυτρώνει στη Wakanda, είναι ιδιαίτερα δυνατός και στη μάχη σώμα με σώμα. Σε αυτό συμβάλλει και η στολή του από vibranium και ιδιαίτερα τα γαμψά του νύχια από το ίδιο υλικό. 

 

 

 

7. Ant-Man

 

 

Μεγαλώνει και μικραίνει κατά βούληση, ενώ είναι και πολύ καπάτσος ως χαρακτήρας. Τι άλλο χρειάζεται για να πετύχει στις αποστολές του, εκτός της υπερδύναμης όταν είναι γιγάντιος και της εξυπνάδας όταν διαθέτει το μέγεθος μυρμηγκιού; 

 

 

 

6. Spider-Man

 

 

O Spider-Man τσιμπήθηκε από μια γενετικά μεταλλαγμένη αράχνη και έτσι είναι σβέλτος (όπως ένα έντομο), μπορεί να σκαρφαλώνει και να πηδάει σε μακρινές αποστάσεις (όπως ένα έντομο) και να ρίχνει αράχνες (όπως ένα έντομο ή οι χαρακτήρες της Ελευθερίας Καραδήμου). Ακόμα και χωρίς τη στολή που του έκανε δώρο ο Tony Stark στο Spider-Man Homecoming, μια χαρά μπορεί να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους Avengers της λίστας. 

 

 

 

5. Hulk 

 

 

Ο Hulk ως χαρακτήρας βασίζεται στην κλασική ιστορία του Dr. Jekyll και του Mr. Hyde, καθώς ο Hulk είναι το νευριασμένο alter ego του Bruce Banner. Όλοι θυμόμαστε ΕΚΕΙΝΗ τη σκηνή στο πρώτο Avengers με τον Loki, καθώς και το ξύλο που έπεσε με τον Thanos στο Infinity War. Μπορεί να μην “του κόβει” όταν γίνεται πράσινος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία διότι ξέρει με ποιους είναι και πώς να εξαφανίσει τους εχθρούς του. Καλά, εντάξει, καμιά φορά του ξεφεύγει κανένα μπουνίδι σε κανένα φίλο του, αλλά από την άλλη άμα δεν παίξεις ξύλο με τους δικούς σου ανθρώπους, με ποιους θα παίξεις, με τους ξένους;

 

 

 

 

4. Thor

 

 

Εντάξει, είναι θεός, προφανέστατα μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του ως και τον Hulk και μάλιστα αυτό το έχει καταφέρει χωρίς καν να έχει σφυρί. Αν δεν ήταν κι αυτός στην τέταρτη θέση ποιος θα ήταν, ο Ζαμπίδης; (άλλου επιπέδου “θεότητα”, αλλά καταλαβαίνετε). 

 

 

3. Vision

 

 

Περνάει μέσα από πόρτες (εντάξει, δεν είναι και ΤΟΣΟ σημαντικό, αλλά ρωτήστε κι εμάς τους κουτσομπόληδες), διαθέτει ανώτερη νοημοσύνη, υπερδυνάμεις, αντοχή, ικανότητα να ίπταται, καθώς κι ένα τρίπατο στο Χαλκούτσι. Φυσικά και θα ανήκε στην πρώτη τριάδα των πιο ισχυρών Avengers. 

 

 

 

2. Dr. Strange

 

 

Οι δυνάμεις του Dr. Strange δεν έχουν καν αρχίσει να παρουσιάζονται, ούτε στην ταινία του, ούτε βέβαια στο Infinity War. Μιλάμε για έναν μάγο του σύμπαντος της Marvel, που μπορεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα με κάθε τρόπο, να φτιάξει ξόρκια για τα πάντα και, βέβαια, να κάνει ό,τι γουστάρει με το χρόνο. Είναι ένας άλλος Time Lord, εκτός σύμπαντος Doctor Who και χάνει την πρωτιά της παρούσας λίστας εξαιτίας της Wanda. 

 

 

 

1. Scarlet Witch 

 

 

Oι ικανότητές της φτάνουν στο σημείο να μπορούν να καταστρέψουν ως και πέτρα της αιωνιότητας, για να μη μιλήσουμε για την τηλεκίνηση, την αλλοίωση της πραγματικότητας και τα υπόλοιπα μαγικά που μπορεί να κάνει. Kι ας λες “αχ τι γλυκό κοριτσάκι”, δεν ξέρεις 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι ταινίες της Disney που θα κυκλοφορήσουν το 2019

O Deadpool εισβάλλει στο trailer του Avengers: Endgame

Oι υπερήρωες που επιστρέφουν επίσημα στη νέα ταινία Avengers

Δείτε το trailer της Captain Marvel

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

 

Πηγή

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment