Οι Άθλιοι | Δείτε το trailer της νέας σειράς εποχής του BBC - The Daily Owl
fade
46979
post-template-default,single,single-post,postid-46979,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι Άθλιοι | Δείτε το trailer της νέας σειράς εποχής του BBC

Το κλασικό μυθιστόρημα του Victor Hugo, Οι Άθλιοι, μεταφέρεται στην τηλεόραση από τον Andrew Davies, σεναριογράφο των House of Cards (BBC και Netflix), Pride and Prejudice (1995), Emma (1996), Bridget Jones’s Diary, War & Peace.

 

 

 

Στο ρόλο του Jean Valjean θα είναι ο Dominic West (The Wire, The Affair), ενώ τον Javert θα υποδυθεί ο David Oyelowo (Selma). H Lily Collins (To the Bone) θα υποδυθεί τη Fantine, ενώ η Olivia Colman θα παίξει την Madame Thénardier, με τον Adeel Akhtar (Utopia) στο ρόλο του συζύγου της. Την κόρη της Fantine, Cosette, θα παίξει η Ellie Bamber (Pride and Prejudice and Zombies), τον Marius ο Josh O’Connor (The Durrells) και την Éponine η Erin Kellyman (Raised by Wolves). 

 

Το σενάριο της νέας σειράς εποχής βασίζεται στο κλασικό κείμενο του μυθιστορήματος Les Misérables και όχι στο musical των Claude-Michel Schönberg, Alain Boublil και Jean-Marc Natel. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το BBC, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε:

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Νέες βρετανικές σειρές εποχής που θα δούμε σύντομα 

Βρετανικές μίνι σειρές εποχής που αξίζει να παρακολουθήσεις

Τέσσερις μίνι σειρές για να απολαύσετε τον Benedict Cumberbatch

Οκτώ σειρές εγκλήματος και μυστηρίου που πρέπει να έχεις δει

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment