Οι αρχικοί 40 χαρακτήρες που είχε δημιουργήσει η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για τα βιβλία Harry Potter - The Daily Owl
fade
60255
post-template-default,single,single-post,postid-60255,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι αρχικοί 40 χαρακτήρες που είχε δημιουργήσει η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για τα βιβλία Harry Potter

Σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο BBC το 2001, η Βρετανίδα συγγραφέας Τζ.Κ. Ρόουλινγκ είχε παρουσιάσει ένα σημειωματάριό της με τα 40 ονόματα των χαρακτήρων που είχε δημιουργήσει για την πρώτη τάξη του Hogwarts της σεζόν 1991-1992. Οι 40 μαθητές χωρίζονταν ανά δεκάδες, με πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια σε κάθε Κοιτώνα. Πολλά από αυτά τα ονόματα άλλαξαν στην πορεία, με ορισμένους χαρακτήρες να καθίστανται πιο σημαντικοί στην πορεία και άλλοι να μην εμφανίζονται καθόλου στα βιβλία Harry Potter

 

 

 

Δίπλα στο όνομα κάθε χαρακτήρα, η συγγραφέας είχε σημειώσει με σύμβολα τη μαγική ή μη καταγωγή του, τον προστάτη του και τον Κοιτώνα του, ενώ διάφορα στοιχεία είχαν διαγραφεί στην πορεία, όπως το αρχικό επίθετο της της Hermione, που ήταν Puckle. Αυτοί ήταν λοιπόν οι αρχικοί 40 χαρακτήρες που είχε δημιουργήσει η Ρόουλινγκ για τα βιβλία Harry Potter:

 

 

 

Gryffindor 

Lavender Brown: Καθαρόαιμη μάγισσα, μέλος του στρατού του Dumbledore, ενδεχομένως να πέθανε στη Μάχη του Hogwarts από τραυματισμούς που της προκάλεσε ο Fenrir Greyback.

Seamus Finnigan: Ημίαιμος, τελικά μέλος του στρατού του Dumbledore, με Προστάτη αλεπού, παρών στη Μάχη του Hogwarts.

Hermione Granger (αντί για Puckle), καθώς και Neville Longbotoom (αντί για Sidebottom)

Madhari ή Mati Patil: μέλος του στρατού του Dumbledore, παρούσα στη Μάχη του Hogwarts

Harry Potter & Ronald Weasley

Gary Thomas: ημίαιμος, παρότι δε γνωρίζει ότι ο πατέρας του, που έχει πεθάνει, ήταν μάγος, μέλος του στρατού του Dumbledore, παρών στη μάχη του Hogwarts. O Gary έγινε Dean Thomas και αρχικά θα συνόδευε τον Harry και τη λοιπή παρέα στη νυχτερινή περιπέτεια που είχαν στο πρώτο έτος και εκεί θα μάθαινε την πραγματική του πατρότητα. Ωστόσο, η ιδέα για την πλοκή γύρω από τον Dean Thomas εγκαταλείφθηκε και δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στην ιστορία του Neville.

 

 

 

 

Hufflepuff

 

Hannah Abbott: ημίαιμη μάγισσα, μέλος του στρατού του Dumbledore, παρούσα στη μάχη του Hogwarts. Παντρεύτηκε τον Neville Longbottom και αντικατέστησε τον Tom ως ιδιοκτήτρια του Leaky Cauldron. 

Susan Bones: ημίαιμη μάγισσα, μέλος του στρατού του Dumbledore, παρούσα στη Μάχη του Hogwarts

Justin Finch-Fletchley: μαγκλογενημένος, μέλος του στρατού του Dumbledore

Wayne Hopkins: ημίαιμος (υπάρχει στα video games ένας Carl Hopkins, πολύ νεότερος όμως από τον Harry)

Megan Jones

Michael Corner: ημίαιμος, μέλος του στρατού του Dumbledore, Προστάτης σκίουρος, παρών στη Μάχη του Hogwarts. Στα βιβλία τελικά τοποθετήθηκε στον Κοιτώνα Ravenclaw.

Anthony Goldstein: ημίαιμος, μέλος του στρατού του Dumbledore, παρών στη Μάχη του Hogwarts. Ομοίως, στα βιβλία τελικά ανήκε στον Κοιτώνα Ravenclaw.

Ernest Macmillan: καθαρόαιμος, μέλος του στρατού του Dumbledore, Προστάτης αρκούδα, παρών στη μάχη του Hogwarts. Στα βιβλία το Ernest έγινε Ernie.

 

 

 

 

Ravenclaw

Trevor Boot: ημίαιμος ή καθαρόαιμος, μέλος του στρατού του Dumbledore, παρών στη Μάχη του Hogwarts, τελικά πήρε το όνομα Terry.

Mandy Brocklehurst: Ημίαιμη

Sue Li: Ημίαιμη

Katrina Isobel MacDougal – Καθαρόαιμη μάγισσα. Δεν υπάρχει Isobel στα βιβλία Harry Potter, παρά κάποια Morag MacDougal. 

Madhari ή Mati Patil: μέλος του στρατού του Dumbledor, παρούσα στη Μάχη του Hogwarts. Δε γνωρίζουμε ποιο κορίτσι τελικά έγινε η Padma και ποιο η Parvati.

Lisa Turpin

 

 

 

 

 

Slytherin

 

Millicent Bulstrode: Ημίαιμη

Vincent Crabbe: Καθαρόαιμος, πέθανε στη Μάχη του Hogwarts

Tracey Davis: Ημίαιμη

Gregory Goyle: Καθαρόαιμος, παρών στη Μάχη του Hogwarts

Queenie Greengrass: Καθαρόαιμη, το όνομά της έγινε Daphne Greengrass και αργότερα το όνομα Queenie χρησιμοποιήθηκε από την Rowling στα Φανταστικά Ζώα.

Draco Malfoy: Γεννημένος στις 28 Ιουνίου, καθαρόαιμος, παρών στη Μάχη του Hogwarts. Παντρεύτηκε την αδερφή της Daphne, Astoria, και απέκτησε μαζί της ένα γιο, τον Scorpius. Αρχικά το επίθετο του Malfoy ήταν Spungen και μετά έγινε Spinks, για να αλλάξει οριστικά στα βιβλία.

Theodore Nott: Καθαρόαιμος μάγος, που αρχικά θα έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο.

Pansy Parkinson: Καθαρόαιμη, μια από τις μαθήτριες που απομακρύνθηκαν από το Hogwarts πριν την έναρξη της Μάχης.

Blaise Zabini: Για χρόνια το φύλο του συγκεκριμένου μαθητή δεν είχε ξεκαθαριστεί. Τελικά πρόκειται για τον καθαρόαιμο μάγο Blaise Zabini.

 

 

 

Τέλος, σε άγνωστο Κοιτώνα κατέληξαν οι Stephen Cornfoot, Kevin Entwhistle, Roger Malone, Oliver Rivers, Sophie Roper, Runcorn (χωρίς μικρό όνομα), Georgina Sally Smith (ίσως συγγενής του Zacharias Smith), ενώ το όνομα Quirrell διαγράφηκε, αφού χρησιμοποιήθηκε για τον καθηγητή Άμυνας κατά των Σκοτεινών Τεχνών. Τέλος, η Lily Moon που συμπεριλαμβανόταν στη λίστα έγινε Luna Lovegood.

 

Πηγή: Reddit

 

Διαβάστε ακόμα:

10 + 1 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για την Hermione Granger

Η ταινία μικρού μήκους που ρίχνει φως στην παιδική ηλικία του Neville Longbottom

Θεωρία: Ο Godrick Gryffindor ήταν ο Βασιλιάς Αρθούρος

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για το σπίτι του Χάρι Πότερ στην οδό Privet 4

No Comments

Post a Comment