Στο Apple TV+ θα προβληθεί η σειρά εποχής της Sofia Coppola, The Custom of the Country - The Daily Owl
fade
68052
post-template-default,single,single-post,postid-68052,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Στο Apple TV+ θα προβληθεί η σειρά εποχής της Sofia Coppola, The Custom of the Country

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η Sofia Coppola και το Apple TV+ θα συνεργαστούν για τη διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος της Edith Wharton, The Custom of the Country.

 

 

Η Coppola θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει τη μίνι σειρά εποχής που θα εστιάζει στην Undine Spragg, μια νεαρή γυναίκα από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ που προσπαθεί να ανέλθει στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης στα τέλη του 19ου αιώνα. Το βιβλίο της Wharton αποτέλεσε και έμπνευση για τον Jullian Fellowes (Downton Abbey) και για τη νέα σειρά εποχής του, The Gilded Age, που ετοιμάζεται αυτή την περίοδο και θα προβληθεί στο HBO Max. Πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει ξανά προσπάθεια να διασκευαστεί το βιβλίο για την τηλεόραση, με το όνομα της Scarlet Johansson να ακούγεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

 

 

Η Coppola, που έχει έρθει σε συμφωνία με την πλατφόρμα streaming για τη δημιουργία νέου περιεχομένου, θα σκηνοθετήσει τη νέα κωμωδία On the Rocks, με τους Rashida Jones και Bill Murray, ενώ η και η πιο πρόσφατη ταινία της, The Beguiled, που κυκλοφόρησε το 2017, αποτελεί επίσης διασκευή δημοφιλούς βιβλίου. 

 

Διαβάστε ακόμα:

5 νέες σειρές για όσους έχουν “τερματίσει” το Netflix

Η νέα σειρά εποχής The Great παρουσιάζει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή της Μεγάλης Αικατερίνης

O Chris Evans πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά εγκλήματος του Apple TV+

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για το Outlander

No Comments

Post a Comment