Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του 5ου βιβλίου Strike της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ - The Daily Owl
fade
65492
post-template-default,single,single-post,postid-65492,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του 5ου βιβλίου Strike της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

H Tζ.Κ. Ρόουλινγκ, μέσω του επίσημου λογαριασμού του λογοτεχνικού alter ego της στο Twitter, αποκάλυψε τον τίτλο του 5ου αστυνομικού μυθιστορήματός της, με κεντρικό ήρωα τον ντετέκτιβ Cormoran Strike, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του στα βιβλιοπωλεία.

 

 

 

Troubled Blood θα είναι, λοιπόν, ο αγγλικός τίτλος του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, θα έχει έκταση πάνω από 700 σελίδες και θα αφηγείται το νέο κεφάλαιο της ιστορίας των Cormoran Strike και Robin Ellacot. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε συγκεκριμένα στοιχεία για την υπόθεσή του, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως για ακόμα μια φορά η γραφή της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ θα μας συναρπάσει.

 

Κι αν δε μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε για τα νέα του ντετεκτιβικού διδύμου, μέσα στη χρονιά θα κάνει πρεμιέρα στο BBC και το 4ο μέρος της σειράς εγκλήματος Strike, που θα βασίζεται, αντίστοιχα, στο 4ο βιβλίο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Dublin Murders: Trailer για τη σειρά μυστηρίου που βασίζεται στα βιβλία της Tana French

Οι νέες σειρές εγκλήματος που θα δούμε μέσα στο 2020

5 λιγότερο γνωστές μυστηρίου και εγκλήματος για να δεις στο Netflix

Lethal White: Διαβάστε ένα απόσπασμα από το νέο βιβλίο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ

Βιβλιοκριτική: Το Κάλεσμα του Κούκου

Βιβλιοκριτική: Ο Μεταξοσκώληκας

No Comments

Post a Comment