Αποκαλύφθηκε ο villain στη νέα ταινία με τη Harley Quinn - The Daily Owl
fade
41957
post-template-default,single,single-post,postid-41957,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε ο villain στη νέα ταινία με τη Harley Quinn

Το spin-off της ταινίας Suicide Squad ξεκινάει τα γυρίσματά του τον Ιανουάριο του 2019, σύμφωνα με την ίδια την πρωταγωνίστρια Margot Robbie, η οποία θα υποδυθεί ξανά στην ταινία Birds of Prey την Harley Quinn!

 

 

 

Σύμφωνα με το The Wrap, οι χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν την Margot Robbie στη νέα αυτή ταινία είναι οι Black Canary, Huntress, Cassandra Cain και Renee Montoya. Ο κακός που θα εμφανιστεί στην ταινία είναι ο Black Mask, ένας χαρακτήρας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα τεύχος του Batman το 1985.

 

 

 

 

Ο Black Mask έχει εμμονή με τις μάσκες, όπως φανερώνει και το όνομά του και το πραγματικό του όνομα είναι Roman Sionis. Αφού δολοφόνησε τους γονείς του, ανέλαβε τις οικογενειακές επιχειρήσεις, τις οποίες οδήγησε σε χρεοκοπία και έτσι ξεκίνησε να ρίχνει το φταίξιμο για τις δικές του αποτυχίες σε άλλους ανθρώπους – ιδίως τον Bruce Wayne. Η επιστροφή του στην επιχειρηματική ζωή – με την ευρεία έννοια – γίνεται μέσω της False Face Society, μιας συμμορίας του υπόκοσμου. 

 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας Birds of Prey έχει αναλάβει η Cathy Yan, ενώ το σενάριο θα γράψει η Christina Hodson.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η παρέα της Harley Quinn στη νέα ταινία Birds of Prey 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment