Αποκαλύφθηκε πώς θα ξεκινήσει η 8η σεζόν Game of Thrones - The Daily Owl
fade
45491
post-template-default,single,single-post,postid-45491,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε πώς θα ξεκινήσει η 8η σεζόν Game of Thrones

Με τα γυρίσματα της 8ης και τελευταίας σεζόν Game of Thrones να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας της σειράς, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο μισό του 2019. Το Entertainment Weekly με πολυσέλιδο αφιέρωμά του στη σειρά αποκάλυψε πώς θα ξεκινήσει η 8η σεζόν της. Μετά την εικόνα ακολουθούν νέες πληροφορίες για την υπόθεση της 8η σεζόν Game of Thrones.

 

 

 

Η τελευταία σεζόν, λοιπόν, θα πιάσει την ιστορία από το μέρος όπου όλα ξεκίνησαν, δηλαδή το Winterfell. Όπως στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, οι εναπομείναντες Starks περιμένουν στην έδρα του Οίκου τους έναν βασιλικό επισκέπτη, αλλά αντί του Βασιλιά Robert (πού τον θυμηθήκαμε), αυτή τη φορά μιλάμε για την Daenerys. H Sansa Stark είναι, όμως, δυσαρεστημένη με τον αδερφό της, καθώς ο Jon Snow έχει δηλώσει την πίστη και την υποταγή του στην επισκέπτρια του Winterfell, ενώ είχε συμφωνήσει άλλα πράγματα με την αδερφή του. Αυτή η στάση της Sansa είχε φανεί και από το στιγμιότυπο της 8ης σεζόν που είχε συμπεριληφθεί στο μεγάλo trailer του ΗΒΟ για όλες τις νέες σειρές της τηλεοπτικής σεζόν και είχε δοθεί στη δημοσιότητα λίγους μήνες πριν. 

 

 

 

Σύμφωνα με το EW, οι διενέξεις ανάμεσα στους χαρακτήρες θα είναι πολύ έντονες. Το highlight της σεζόν, βέβαια, αναμένεται να είναι η μάχη Λευκών Οδοιπόρων και ανθρώπων, της οποίας τα γυρίσματα κράτησαν 50 ολόκληρες μέρες και που μπροστά της “η μάχη των Μπάσταρδων μοιάζει με λούνα παρκ”. 

 

 

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της σεζόν που κοσμεί το εξώφυλλο του EW περιλαμβάνει το νέο ζεύγος Daenerys και Jon, με εκείνη να αγναντεύει κάτι πιο συγκεκριμένο στον ορίζοντα (το θρόνο; τους δράκους; τη Sansa που θα έχει ύφος πιο ξινισμένο και από αυτό που είχε μόνιμα η Αμαλία στο Ρετιρέ; ποιος ξέρει) και εκείνον να κοιτάζει, κλασικά, το χάος.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Game of Thrones: H μεγαλύτερη σκηνή μάχης που έγινε ποτέ έρχεται στην 8η σεζόν

Nέες αποκαλύψεις για την 8η σεζόν Game of Thrones

Game of Thrones: Οι θεωρίες που είναι πιθανό να ισχύουν για την 8η σεζόν Game of Thrones

Oι σκηνοθέτες του Game of Thrones που επιστρέφουν στην 8η σεζόν

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment