Από τα Fantastic Beasts στο The Walking Dead: Η νέα πρωταγωνίστρια της 9ης σεζόν – The Daily Owl
fade
41631
post-template-default,single,single-post,postid-41631,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Από τα Fantastic Beasts στο The Walking Dead: Η νέα πρωταγωνίστρια της 9ης σεζόν

Η Samantha Morton, που υποδύθηκε την Mary Lou Barebone, θετή μητέρα του Credence Barebone, στην ταινία Fantastic Beasts and Where to Find Them είναι η νέα πρωταγωνίστρια της 9ης σεζόν The Walking Deadσύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

H Morton θα υποδυθεί την Alpha, αρχηγό των Whisperers, που στο κόμικ της σειράς The Walking Dead είναι πιο αδίστακτη ακόμα και από τον Negan, τον οποίο υποδύθηκε ο Jeffrey Dean Morgan. 

 

 

 

Η 9η σεζόν The Walking Dead αποτελεί επί της ουσίας reboot της σειράς, καθώς τόσο ο μεγάλος πόλεμος των δυο προηγούμενων σεζόν τελειώνει, ενώ οι Andrew Lincoln (Rick Grimes) και Lauren Cohan (Maggie Rhee) αποχωρούν οριστικά από τη σειρά. Νέο κεντρικό πρόσωπο της σειράς θα είναι ο Daryl, τον οποίο υποδύεται ο Norman Reedus.

 

H 9η σεζόν The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 7 Οκτωβρίου. 

 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment