Αντίο, Captain America - The Daily Owl
fade
43918
post-template-default,single,single-post,postid-43918,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αντίο, Captain America

Αν δεν είστε έτοιμοι να πείτε οριστικό αντίο στον Captain America, πρώτον, να ξέρετε πω συμπάσχουμε και δεύτερον, θα αναγκαστείτε να το κάνετε, καθώς ο Chris Evans ανακοίνωσε σε πρόσφατο tweet του ότι τα γυρίσματα της 4ης ταινίας Avengers ολοκληρώθηκαν.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Captain America δήλωσε ότι ήταν τιμή του να παίξει αυτόν το ρόλο για 8 χρόνια και ότι είναι αιώνια ευγνώμων σε όσους βρέθηκαν μπροστά, πίσω από την κάμερα, αλλά και στο κοινό. 

 

 

 

Συνολικά ο Chris Evans εμφανίστηκε στο ρόλο του στρατιώτη Steve Rogers, που έγινε ο Captain America, σε επτά ταινίες, όπως οι Captain America: The First Avenger, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, καθώς και στην επερχόμενη ταινία Avengers, ενώ έκανε guest εμφανίσεις και σε άλλες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Μετά την εμφάνιση του (ξυρισμένου, πια) Captain America στην 4η ταινία Avengers, o Chris Evans θα αποχωρήσει και επίσημα από το Marvel Cinematic Universe

 

 

 

H πρεμιέρα της 4ης ταινίας Avengers έχει προγραμματιστεί στις ΗΠΑ για τις 3 Μαΐου 2019 και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τον ακριβή της τίτλο. Η ακριβώς επόμενη ταινία Marvel, που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Μαρτίου 2019 είναι η Captain Marvel με πρωταγωνίστρια τη Brie Larson. Μέχρι τότε, μπορείτε να κάνετε μια μεγαλειώδη επανάληψη σε όλες τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe με βάση αυτόν τον κινηματογραφικό οδηγό. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι ταινίες της Marvel σε χρονολογική σειρά

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;

Οι χαρακτήρες του Infinity War από τους οποίους θα φάμε κόλλυβα και όσοι μάλλον τη γλίτωσαν. 

Ποια είσαι, Captain Marvel, και τι θέλεις από τη ζωή μας; 

Το Καπέλο της Επιλογής κατατάσσει τους Avengers στους Κοιτώνες του Hogwarts!

Marvel: Netflix and Chill

Ποια είναι στ’ αλήθεια η Ms. Marvel;

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

Όλα όσα ΔΕΝ θελήσατε να μάθετε ποτέ για τον Deadpool!

Τα ζευγάρια του Infinity War: Από ποιους θα φάμε κουφέτα και ποιους καλύτερα να τους ξεχάσουμε; 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment