Ένα ανεξερεύνητο είδος μαγείας θα παρουσιαστεί στο reboot του Charmed - The Daily Owl
fade
42829
post-template-default,single,single-post,postid-42829,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ένα ανεξερεύνητο είδος μαγείας θα παρουσιαστεί στο reboot του Charmed

Το reboot της σειράς Charmed είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές προσπάθειες των τελευταίων ετών και από τον Ιανουάριο που ανακοινώθηκε η επιστροφή των Μαγευτικών το κοινό είναι διχασμένο σχετικά με τη σκοπιμότητά του. Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα σχετικά με το reboot είναι αν θα πρόκειται απλά για μια αντιγραφή/ αναπαραγωγή της αρχικής σειράς, χωρίς ιδιαίτερη σεναριακή πρωτοτυπία. Την απάντηση σε αυτό επιχειρεί να δώσει η executive producer της σειράς Amy Rardin, η οποία, όπως αναφέρει το Variety, δήλωσε ότι η μαγεία της σειράς θα είναι βαθύτατα επηρεασμένη από τις μαγικές παραδόσεις της Λατινικής Αμερικής. 

 

 

 

Η Rardin δήλωσε συγκεκριμένα ότι υπάρχει μάγισσα (ή μάγος) που γνωρίζει αυτού του είδους τις πρακτικές και ανήκει στη σεναριακή ομάδα της σειράς. “Κάθε κουλτούρα διαθέτει τις δικές της μαγικές παραδόσεις και πραγματικά θέλαμε να εξερευνήσουμε τη μαγεία όχι μόνο όπως εννοείτο στο Σάλεμ, αλλά σε κάθε γωνιά της γης“, είπε η Rardin.

 

Έτσι η brujería, όπως είναι η λέξη “μαγεία” στα ισπανικά, θα αποτελέσει κεντρικό άξονα ανάπτυξης της υπόθεσης, με δεδομένο ότι οι νέες Μαγευτικές είναι και αυτές Λατίνες. Σε σχέση δε με τις δυνάμεις των τριών πρωταγωνιστριών, η παραγωγός Jessica O’Toole δήλωσε ότι θα εξελίσσονται, όπως και στην ορίτζιναλ σειρά. 

 

Το reboot του Charmed, στο οποίο έδωσε την “ευλογία” της και η Shannen Doherty, θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου 2018. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Charmed: δείτε την αφίσα της νέας σειράς

Οι δηλώσεις της Alyssa Milano για το reboot του Charmed

Υπήρξε στ’ αλήθεια χαμένο επεισόδιο του Charmed;

Charmed: Κλάπηκε το Βιβλίο των Σκιών!

Η Rose McGowan μιλάει για το reboot του Charmed

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς Charmed

Charmed: ομοιότητες και διαφορές της παλιάς και της νέας σειράς

Charmed: η υπόθεση, οι χαρακτήρες και το νέο soundtrack

Η Shannen Doherty έδωσε την “ευλογία” της στο reboot του Charmed

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment