Ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν η τηλεοπτική σειρά The Lord of the Rings - The Daily Owl
fade
62405
post-template-default,single,single-post,postid-62405,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν η τηλεοπτική σειρά The Lord of the Rings

Η prequel σειρά του The Lord of the Rings, που θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Amazon, ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν, χωρίς καν να υπάρχει πιλότος για την 1η, όπως μετέδωσε το Deadline.

 

 

Η σειρά που θα αποτελεί prequel των βιβλίων Lord of The Rings θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, περίπου τρεις χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που αφηγήθηκε ο J.R.R. Tolkien στην τριλογία του. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει το 2020 και θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming του Amazon το 2021. O J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage, The Impossible) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων της σειράς και θα είναι, επίσης, μαζί με την Belén Atienza, εξωτερικός παραγωγός της. Οι JD Payne και Patrick McKay έχουν αναλάβει το σενάριο, ενώ ο βραβευμένος με Emmy Bryan Cogman (Game of Thrones) μαζί με την Gennifer Hutchinson (Breaking Bad) θα συμμετάσχουν επίσης στη συγγραφική ομάδα.

 

Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό, εκτός από τη σαφή πεποίθηση του Amazon ότι αυτή η σειρά θα είναι το “νέο Game of Thrones”, είναι ότι ο Joseph Mawle θα υποδυθεί ένα χαρακτήρα με το όνομα Oren, που θα είναι ο αντίπαλος των πρωταγωνιστών της σειράς, Beldor και Tyra, τους οποίους θα υποδυθούν οι Will Poulter και Markella Kavenagh αντίστοιχα. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

H Πτώση του Νούμενορ: Το δεύτερο προπατορικό αμάρτημα

Ο σκηνοθέτης του Jurassic World στο τηλεοπτικό prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης θα διαδραματίζεται το τηλεοπτικό prequel του Lord of the Rings

H Rosamund Pike στην τηλεοπτική σειρά φαντασίας του Amazon “Wheel of Time” 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment