Ανανεώθηκε για 2η σεζόν η "Τριλογία του Κόσμου" - The Daily Owl
fade
42825
post-template-default,single,single-post,postid-42825,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανανεώθηκε για 2η σεζόν η “Τριλογία του Κόσμου”

Εξαιρετικά τα νέα για τους φανς του Philip Pullman, καθώς η τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην Τριλογία του Κόσμου ανανεώθηκε ήδη για μια 2η σεζόν στο BBC, παρότι δεν έχουν ολοκληρωθεί καν τα γυρίσματα της 1ης! Τα γυρίσματα της σειράς His Dark Materials, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της, ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες και σύμφωνα με το Deadline η 2η σεζόν θα αποτελείται από 8 επιπλέον επεισόδια!

 

 

 

Στο ρόλο της Lyra είναι η πρωταγωνίστρια του Logan Dafne Keen, ενώ τον ρόλο του Lee Scoresby έχει αναλάβει ο Lin-Manuel Miranda. Τον Lord Asriel θα υποδυθεί ο James McAvoy και τη Marisa Coulter η Ruth Wilson. 

 

Παραγωγός της σειράς είναι η Julie Gardner (Doctor Who), ενώ σεναριογράφος είναι οι Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child). Ο Tom Hooper (The King’s Speech) θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια. 

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα, καθώς η παραγωγή έχει φροντίσει να πραγματοποιηθούν σε συνθήκες άκρας μυστικότητας.  

 

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοινώθηκε το πλήρες καστ της σειράς του BBC His Dark Materials

Φίλιπ Πούλμαν: Το βιβλίο της Σκόνης

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment