Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες πρεμιέρας για τις ταινίες της Disney/Marvel - The Daily Owl
fade
71058
post-template-default,single,single-post,postid-71058,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες πρεμιέρας για τις ταινίες της Disney/Marvel

Τελειωμό δεν έχουν τα χτυπήματα που επιφύλασσε το 2020 στους pop culture fans, καθώς όπως έγινε γνωστό χτες από την Disney/ Marvel, οι περισσότερες προγραμματισμένες πρεμιέρες των ταινιών της “σπρώχνονται” ακόμα πιο πέρα εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. 

 

 

 

H Black Widow, την οποία θα παρακολουθούσαμε μέσα στον Νοέμβριο, αναβλήθηκε αισίως για τις 7 Μαΐου του 2021, δηλαδή πάνω από ένα χρόνο μετά την αρχική της ημερομηνία πρεμιέρας. Η ταινία σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Χρυσό Λιοντάρι, πλέον, Chloe Zhao, Eternals, που θα έβγαινε αυτό τον Νοέμβριο και κατόπιν τον προσεχή Φεβρουάριο, πλέον έχει ημερομηνία πρεμιέρας την 5η Νοεμβρίου του 2021, ενώ η πρώτη ταινία της Marvel με πρωταγωνιστή ασιατικής καταγωγής σούπερ ήρωα, το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, του οποίου τα γυρίσματα συνεχίζονται στην Αυστραλία, θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου του 2021. Στο μεταξύ η νέα ταινία της Pixar, Soul, έχει ακόμα ως ημερομηνία πρεμιέρα την 20ή Νοεμβρίου, ωστόσο δεν αποκλείεται – όπως έγινε και πρόσφατα με την Mulan, η ταινία να προβληθεί στο Disney+, με δεδομένο πως έχει ήδη αναβληθεί μια φορά. Για τις 28 Μαΐου του 2021 έχει προγραμματιστεί η live action ταινία Cruella, ενώ στις 30 Ιουλίου, ένα χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη πρεμιέρα της, θα δούμε και την ταινία Jungle Cruise.

 

 

 

 

Πέραν αυτών, αναβάλλεται και η πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής διασκευής του βιβλίου Death on the Nile, δια χειρός Kenneth Branagh, με τους Gal Gadot και Armie Hammer, με νέα ημερομηνία (για τις ΗΠΑ) την 18η Δεκεμβρίου. Η ταινία No Time to Die εξακολουθεί να παραμένει προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο, ωστόσο κάτι μας λέει να μην είμαστε και απολύτως σίγουροι για αυτό. Όπως και να έχει, προέχει η ασφάλεια τόσο των συντελεστών των ταινιών, όσο και των θεατών, και γι’ αυτό – πέρα από όλο το drama που μας αρέσει να παρουσιάζουμε – έχουμε ήδη προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οι οποίες αναμένεται να κρατήσουν για αρκετούς μήνες ακόμα. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Black Widow: Πώς συνδέεται με την ταινία Avengers: Endgame

Oι κακοί της Disney απέκτησαν τη δική του Monopoly

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την Μαλέφισεντ

Oι Έλληνες ηθοποιοί που έπαιξαν στις μεταγλωττισμένες ταινίες της Disney

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την live action ταινία Cinderella της Disney

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Η Πεντάμορφη και το Τέρας (2017)

 

No Comments

Post a Comment