Αν είσαι μάγισσα θα ξετρελαθείς με αυτές τις χαριποτερικές τσάντες! - The Daily Owl
fade
42357
post-template-default,single,single-post,postid-42357,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αν είσαι μάγισσα θα ξετρελαθείς με αυτές τις χαριποτερικές τσάντες!

Ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, επιστρέφει στο Hogwarts με το νέο μενού του από την 1η ως τις 9 Σεπτεμβρίου και το μαγικό χαριποτερικό μπαζάρ με σχολικά είδη και στα δυο καταστήματά του. Αν είσαι μάγισσα, τότε ετοιμάσου να ξετρελαθείς με αυτές τις χαριποτερικές τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας!

 

 

 

 

Πλέον μπορείς να έχεις μαζί σου διαρκώς το γράμμα του Harry Potter από το Hogwarts, καθώς αυτό έγινε φάκελος σε πρακτικό μέγεθος για να χωράει όλα τα απαραίτητα για να βγεις βόλτα. 

 

 

 

 

Έτοιμη για τη Σχολή; Σε μια πάνινη τσάντα Honeydukes χωράς με άνεση και στιλ τις σημειώσεις και τα βιβλία σου, ενώ μια στρογγυλή τσάντα Πλατφόρμα 9 3/4 δίνει έναν διαφορετικό τόνο στο καθημερινό σου look. 

 

 

 

 

Τώρα τα καλλυντικά σου δεν χρειάζεται να βρίσκονται διασκορπισμένα στη σχολική σου τσάντα (πόσα accio lipstick να πεις κάθε μέρα;). Γέμισε το νεσεσέρ σου (σε δυο μεγέθη) με τα καλλυντικά και όλα τα απαραίτητα είδη περιποίησης και είσαι έτοιμη για μια ακόμα μαγική περιπέτεια.

 

Το χαριποτερικό μπαζάρ των καταστημάτων Cap Cap Αιγάλεω και Ελληνικού θα διαρκέσει από την 1η Σεπτεμβρίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ

 

 

Cap Cap Αιγάλεω: Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

Cap Cap Ελληνικό: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment