Θνητοί Θεοί: Νέο Σώμα | Η animated ταινία έρχεται να γεμίσει το κενό ανάμεσα σε 2η και 3η σεζόν - The Daily Owl
fade
66396
post-template-default,single,single-post,postid-66396,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Θνητοί Θεοί: Νέο Σώμα | Η animated ταινία έρχεται να γεμίσει το κενό ανάμεσα σε 2η και 3η σεζόν

Μόλις τον Φεβρουάριο, μετά από 2 χρόνια “σιωπής” η γκροτέσκα, κυβερνοπάνκ, θρίλερ σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix , Θνητοί Θεοί, επέστρεψε με τη 2η σεζόν της. Σε αυτή τη σεζόν είδαμε να πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της Marvel, Falcon aka Anthony Mackie με μια νέα οπτική στη ζωή. Αν και η πλοκή της ήταν λιγότερο πυκνή από αυτή της πρώτης σεζόν, από την ιστορία της δεν έλειπε η προσπάθεια να ξεδιαλύνουμε αυτό τον φουτουριστικό κόσμο και τα ηθικά ερωτήματα που προκύπτουν όταν οι κάτοικοι του γαλαξία μεταφέρουν την συνείδησή τους από σώμα σε σώμα προσπαθώντας να “ξεφύγουν ” από το θάνατο. Η δράση της σειράς μεταφέρθηκε στην ουσία σε άλλο πλανήτη, σπάζοντας τα συνηθισμένα πρότυπα ροής μιας σειράς. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε διαφορετικά πρόσωπα και πλανήτη που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία φτάνοντας στα άκρα εξίσου την ανθρώπινη (κι όχι μόνο) φύση, υπηρετώντας άρτια την “ηθική” και “ερευνητική” βάση που θέτουν οι δημιουργοί.

Έχοντας ακόμα έντονη τη ‘γεύση’ της 2ης σεζόν λοιπόν που βγήκε το Φεβρουάριο , η δημοφιλής πλατφόρμα streaming Netflix πρόκειται να μας δώσει άλλη μια δόση γύρω από τον αμφιλεγόμενο, βίαιο αυτόν κόσμο. Η ταινία κινουμένων σχεδίων Altered Carbon: Resleeved ελληνιστί Θνητοί Θεοί: Νέο Σώμα έρχεται με γραφικά από την τεχνοτροπία του anime μπολιασμένα με αυτή του gaming από τον δημιουργό των Cowboy Bebop, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Dai Satō. Σε αυτήν την εκδοχή η δράση μεταφέρεται στον πλανήτη Latimer, όπου ο Takeshi Kovacs καλείται να προστατεύσει μια καλλιτέχνη τατουάζ ενώ εξιχνιάζει το θάνατο της κεφαλής της yakuza μαζί με μια στρατιώτη της CTAC.

 

 
Κατάνα και μηχανικά όπλα ενώνονται στις δύο και τρεις διαστάσεις αφήνοντας περίσσεια αίματος στις οθόνες μας. Η Ιαπωνική σκοτεινή αισθητική παντρεμένη με στοιχεία Blade Runner υπόσχονται μια απολαυστική περιπέτεια γεμίζοντας το κενό ανάμεσα στη 2η και – αν υπάρξει – 3η σεζόν.

 

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου. Δείτε το trailer: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Mη χάσετε το The Outsider, την καλύτερη πρόσφατη τηλεοπτική διασκευή έργου του Stephen King

Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν Westworld

Omniscient: H νέα δυστοπική σειρά μυστηρίου του Netflix έρχεται από την Βραζιλία

Oι ταινίες του Studio Ghibli έρχονται στο Netflix

 

EnchantedFeather

"The game is afoot"

No Comments

Post a Comment