Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εμφάνιση του Robin Williams στα "Φιλαράκια" - The Daily Owl
fade
62366
post-template-default,single,single-post,postid-62366,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εμφάνιση του Robin Williams στα “Φιλαράκια”

O αγαπημένος ηθοποιός Robin Williams εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στο επεισόδιο Friends της 3ης σεζόν με τίτλο “The One With The Ultimate Fighting Champion”, μαζί με τον Billy Crystal. Με δεδομένο ότι και οι δυο ηθοποιοί βρισκόταν το 1997 στο απόγειο της καριέρας τους, η εμφάνισή τους σε μια σχετικά νεαρή σειρά ήταν πολύ σημαντική για το τηλεοπτικό δίκτυο όπου προβαλλόταν. Ποιο είναι, όμως, το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από αυτή τη συμμετοχή στα “Φιλαράκια“; 

 

 

Στην αρχή του επεισοδίου η Monica ξεκινάει να λέει μια ιστορία στην υπόλοιπη παρέα, όταν ο Tomas, χαρακτήρας που υποδύεται ο Williams, καταφτάνει στο Central Perk μαζί με τον φίλο του Tim, τον οποίο παίζει ο Crystal. Οι δυο φίλοι ζητούν από τους πρωταγωνιστές που κάθονται, φυσικά, στον διάσημο πορτοκαλί καναπέ, να κάνουν χώρο ώστε να μπορέσουν να καθίσουν όλοι και στη συνέχεια τα Φιλαράκια αρχίζουν να κρυφακούν τον διάλογο των δυο ανδρών. Ο Tomas βάζει τα κλάματα λέγοντας ότι η γυναίκα του τον απατάει με έναν άλλο άνδρα, ο οποίος μάλλον είναι ο γυναικολόγος της, ωστόσο την πορεία αποκαλύπτεται ότι αυτός ο άνδρας είναι ο Tim. Ο Joey, στο μεταξύ, προσπαθεί να διακόψει τη συζήτηση, αλλά ο Tim του λέει να κοιτάξει τη δουλειά του κι έτσι οι δυο άντρες δίνουν ένα επίσημο τέλος στη φιλία τους, αποχωρώντας θεαματικά από το καφέ. Φυσικά, όταν συμβαίνει αυτό, η Monica έχει ήδη ξεχάσει τι ήθελε να πει. 

 

Μπορεί οι γκεστ εμφανίσεις στα Φιλαράκια να ήταν κάτι σύνηθες (περισσότερα εδώ), ωστόσο ηθοποιοί του βεληνεκούς των Williams και Crystal δεν έκαναν καθημερινά γκεστ σε οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, καθώς η εμφάνισή τους δεν ήταν προγραμματισμένη και έγινε εντελώς αυθόρμητα!

 

 

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 3ης σεζόν της σειράς, οι δυο ηθοποιοί έτυχε να κάνουν γυρίσματα σε ένα γειτονικό στούντιο και μια μέρα έκαναν βόλτα εκεί όπου γυριζόταν τα Φιλαράκια. Οι σεναριογράφοι τους ρώτησαν επί τόπου αν θα τους ενδιέφερε να παίξουν σε μια μικρή σκηνή και συμφώνησαν αμέσως. Έτσι, αυτοσχεδίασαν όλη τη σκηνή ενώ το ίδιο έκαναν και οι Matt LeBlanc και Courtney Cox, η οποία αποφάσισε να πει πως είχε ξεχάσει την αρχική της ιστορία στο τέλος της σκηνής. Η συγκεκριμένη σκηνή έκανε ακόμα πιο διάσημη τη σειρά, με το συγκεκριμένο επεισόδιό της να προβάλλεται ακριβώς την παραμονή της πρεμιέρας της ταινίας Father’s Day στο σινεμά.

 

 

 

Πηγή: Screenrant

 

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημοι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν στα Φιλαράκια 

Ο Τομ Χανκς παραλίγο να παίξει στα Φιλαράκια

Special επεισόδιο Friends ετοιμάζει το HBO Max

Tα καλύτερα Thanksgiving επεισόδια των Friends

Μάθαμε πότε θα είναι διαθέσιμο το HBO Max και πόσο θα κοστίζει 

Κι όμως, τα Φιλαράκια παραλίγο να μετακόμιζαν εκτός Νέας Υόρκης

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment