Φέτος ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρο την ταινία "Wonder Woman 1984" - The Daily Owl
fade
72535
post-template-default,single,single-post,postid-72535,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Φέτος ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρο την ταινία “Wonder Woman 1984”

Μετά από απανωτές αναβολές, η Warner Bros. αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για την πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman 1984 ανήμερα τα Χριστούγεννα, μέσα από την πλατφόρμα περιεχομένου HBO Max, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα θα έχει προηγηθεί και η πρεμιέρα της σε λίγες κινηματογραφικές αίθουσες. 

 

 

 

 

H απόφαση αυτή λήφθηκε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 και συγκεκριμένα εξαιτίας του γεγονότος ότι στις ΗΠΑ το 50% των κινηματογραφικών αιθουσών παραμένουν κλειστές. Ειδικά μετά τις χαμηλές εμπορικές επιδόσεις της ταινίας TENET του Christopher Nolan, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι μόνο στις αίθουσες, το στούντιο αποφάσισε ότι το υβριδικό σύστημα κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας της Patty Jenkins είναι το ιδανικό για τις παρούσες συνθήκες. Η πλατφόρμα περιεχομένου, μάλιστα, δε θα χρεώσει επιπλέον στους συνδρομητές της την παρακολούθηση της ταινίας, η οποία θα είναι διαθέσιμη για ένα μήνα online. 

 

Η υπόθεση της ταινίας Wonder Woman 1984 εστιάζει σε έναν νέο εχθρό της Diana Prince (Gal Gadot), που ακούει στο όνομα The Cheetah (Kristen Wiig). Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ταινίας είναι η επιστροφή του Chris Pine στο ρόλο του Steve Trevor, ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εποχής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας:

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι ταινίες της DC Comics και της Warner Bros. σε χρονολογική σειρά

Επτά πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Wonder Woman

Οι πιο δημοφιλείς κακοί της Γκόθαμ Σίτι και αντίπαλοι του Μπάτμαν

Aquaman: έρχονται το Sequel & το spin off, που θα είναι ταινία τρόμου 

 

No Comments

Post a Comment