Το βιβλίο της Agatha Christie "And Then There Were None" γίνεται ταινία - The Daily Owl
fade
65189
post-template-default,single,single-post,postid-65189,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το βιβλίο της Agatha Christie “And Then There Were None” γίνεται ταινία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, τα 20th Century Studios ετοιμάζουν μια νέα κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου μυστηρίου της Agatha Christie And Then There Were None, που είχε μεταφραστεί αρχικά στα ελληνικά με τον τίτλο Δέκα Μικροί Νέγροι. Το σενάριο της νέας ταινίας μυστηρίου έχουν αναλάβει οι Anna Waterhouse και Joe Shrapnel, που έγραψαν μαζί και το σενάριο της ταινίας Seberg με την Kristen Stewart.

 

 

 

Το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1939 και σύμφωνα με την ίδια τη συγγραφέα ήταν το έργο που τη δυσκόλεψε περισσότερο από όλα. Μια ομάδα άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων αποδέχονται μια πρόσκληση με άγνωστο αποστολέα, για να παραβρεθούν σε ένα απομονωμένο νησί. Καθένας τους κρύβει κι από ένα μυστικό κι έχει να πληρώσει για κάποια παλιά του πράξη, τόσο ο πλεϊμπόι, όσο και ο δικαστής, οι υπηρέτες, ο στρατηγός και η – διαρκώς νευρική – γραμματέας. 

 

 

 

Το πιο ευπώλητο βιβλίο μυστηρίου στον κόσμο, με πάνω από 100 εκ. αντίτυπα, έχει διασκευαστεί ξανά δέκα φορές για το σινεμά και οκτώ για την τηλεόραση, με την πιο πρόσφατη αυτή του 2015 με τους Charles Dance και Douglas Booth στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η συγκεκριμένη διασκευή έρχεται μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της κινηματογραφικής διασκευής ενός άλλου διάσημου βιβλίου της συγγραφέα, Murder on the Orient Express, σε σκηνοθεσία του Kenneth Branagh, κι ενώ ο ίδιος σκηνοθέτης έχει αναλάβει να μεταφέρει ξανά στη μεγάλη οθόνη το Death on the Nile, η πρεμιέρα του οποίου έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.  

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι καλύτερες κλασικές ταινίες μυστηρίου που βασίζονται στα βιβλία της Agatha Christie

H Miss Marple επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια!

Trailer για τη σειρά The ABC Murders που βασίζεται σε ιστορία της Agatha Christie

And Then There Were None (2015) 

H “Δοκιμασία της Αθωότητας” έγινε μίνι σειρά από το BBC

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment