Αγαπημένος χαρακτήρας αποχωρεί από το Brooklyn Nine Nine - The Daily Owl
fade
43955
post-template-default,single,single-post,postid-43955,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αγαπημένος χαρακτήρας αποχωρεί από το Brooklyn Nine Nine

H Chelsea Peretti, η αγαπημένη Gina Linetti του Brooklyn Nine Nine ανακοίνωσε ότι θα φύγει από τη σειρά στα μέσα της επόμενης σεζόν και ότι ίσως εμφανιστεί ξανά σε μελλοντικά επεισόδια. 

 

 

Ο Dan Goor, ένας από τους δημιουργούς της σειράς, δήλωσε σχετικά ότι ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει η Gina από τη σειρά ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα της, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει και σε επεισόδια επόμενων σεζόν.

 

 

 

 

Το “Παρίσι των ανθρώπων” Gina Linetti δεν εμφανίστηκε και στα μισά επεισόδια της 5ης σεζόν λόγω εγκυμοσύνης. Θυμίζουμε ότι η σειρά ακυρώθηκε μετά την 5η σεζόν της αλλά το NBC αποφάσισε να τη συνεχίσει και μάλιστα με περισσότερα επεισόδια ανά σεζόν. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι σειρές που δεν πρέπει να χάσεις φέτος το φθινόπωρο

5 σειρές φαντασίας που έρχονται σύντομα στις οθόνες μας

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment