Ο Adrien Brody στη νέα goth σειρά που βασίζεται σε ιστορία του Stephen King - The Daily Owl
fade
63526
post-template-default,single,single-post,postid-63526,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Adrien Brody στη νέα goth σειρά που βασίζεται σε ιστορία του Stephen King

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, στο δίκτυο Epix θα προβληθεί η νέα goth σειρά τρόμου με τίτλο Jerusalem’s Lot, που βασίζεται στην ομότιτλη σύντομη ιστορία του Stephen King, με τον βραβευμένο με Όσκαρ Adrien Brody στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Captain Charles Boone.

 

 

 

 

Αυτός θα είναι ο πρώτος ρόλος του ηθοποιού στην τηλεόραση μετά την – όχι και τόσο επιτυχημένη – εμφάνισή του στην 4η σεζόν Peaky Blinders το 2017. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον πρόεδρο του Epix, η σειρά θα είναι μια εντυπωσιακή διασκευή της κλασικής, πλέον, ιστορίας τρόμου, που θα διαδραματίζεται το 1850. Ο χήρος Captain Charles Boone μετακομίζει με τα τρία παιδιά του στο πατρικό σπίτι του στη φαινομενικά ήσυχη πόλη Preacher’s Corner, στο Maine. Φυσικά, ο καπετάνιος θα αναγκαστεί πολύ γρήγορα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής του και να αντιμετωπίσει την κατάρα που έχει πέσει πάνω στην οικογένειά του εδώ και αιώνες. 

 

Η εν λόγω ιστορία του King εκδόθηκε στα 70s και ο ίδιος εμπνεύστηκε για τη συγγραφή της από την πόλη όπου μεγάλωσε, δηλαδή το Durham που βρίσκεται στην πολιτεία του Maine. H εξωτερική παραγωγή της σειράς ανήκει στους Donald De Line (Ready Player One), Jason Filardi και Peter Filardi και η πρεμιέρα, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει το φθινόπωρο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Locke & Key: Η νέα σειρά φαντασίας του Netflix έρχεται τον Φεβρουάριο

Οι καλύτερες νέες σειρές φαντασίας που είδαμε το 2019

Δέκα πρόσφατες ταινίες τρόμου που μας προτείνει να δούμε ο Stephen King

Ragnarok: H νέα σειρά φαντασίας του Netflix με τον πρωταγωνιστή του SKAM

Oι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment