Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Gilderoy Lockhart από την Κάμαρα με τα Μυστικά - The Daily Owl
fade
44590
post-template-default,single,single-post,postid-44590,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Gilderoy Lockhart από την Κάμαρα με τα Μυστικά

20 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά και 16 μετά την πρεμιέρα της ταινίας το Entertainment Weekly αποκαλύπτει αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες του Gilderoy Lockhart, τον οποίο υποδύθηκε μοναδικά ο Kenneth Branagh.

 

O σκηνοθέτης της ταινίας Chris Columbus δήλωσε στο περιοδικό, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες, ότι ο ηθοποιός πέτυχε να αποδώσει όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα του Lockhart στα πορτρέτα αυτά που απεικονίζουν τις – ψεύτικες – περιπέτειές του και προκαλούν γέλιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού λοιπόν, ο Lockhart πέταξε με σκουπόξυλο σε όλο τον κόσμο, ψάρεψε τεράστια ψάρια που μοιάζουν με κροκόδειλους και έζησε μεγάλες περιπέτειες σε βουνοκορφές, δυστυχώς κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St. Mungo’s, όπου βέβαια συνέχισε τη συγγραφή βιβλίων με τις νέες (ξανά, φανταστικές) περιπέτειές του.

 

Διαβάστε ακόμα:

Gilderoy Lockhart: Αυτή είναι η ζωή σου

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment