Το βιβλίο “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” γίνεται σειρά στο Netflix – The Daily Owl
fade
46813
post-template-default,single,single-post,postid-46813,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το βιβλίο “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” γίνεται σειρά στο Netflix

Λίγο καιρό μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής και κινηματογραφικής μεταφοράς των “Χρονικών της Νάρνια“, το Netflix ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τους δικαιούχους των πνευματικών δικαιωμάτων του Βρετανού συγγραφέα Roald Dahl και έτσι εξασφάλισε τα δικαιώματα να αναπτύξει μια animated σειρά βασισμένη στις ιστορίες του.

 

 

 

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, η σειρά κινουμένων σχεδίων θα βασίζεται σε μυθιστορήματα και ιστορίες του Dahl, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας“, “Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας” και, βέβαια, η “Ματίλντα“. Στους 16 τίτλους που περιλαμβάνονται στη συμφωνία συγκαταλέγονται και λιγότερο γνωστά παραμύθια όπως τα “Esio Trot”, “The Enormous Crocodile” και “Billy and the Minpins”. Η παραγωγή της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2019. Σύμφωνα με το Netflix, η διασκευή των ιστοριών αυτών θα παραμείνει πιστή στο πνεύμα του συγγραφέα, καθώς θα χτίζει ένα αφηγηματικό σύμπαν που θα εκτείνεται πέρα από τις σελίδες των βιβλίων. 

 

 

 

Από τη λίστα των τίτλων απουσιάζει, βέβαια, το βιβλίο “Οι Μάγισσες“, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι πράγματι θα προχωρήσει το remake της ομότιτλης ταινίας του 1990. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες ο Robert Zemeckis βρισκόταν στα τελικά στάδια των διαπραγματεύσεων με τη Warner Bros. ώστε να προχωρήσει στο remake των Μαγισσών!

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

Οι νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix

Πινόκιο: Η stop motion ταινία του Guillermo del Toro έρχεται στο Netflix

Tα Χρονικά της Νάρνια έρχονται στο Netflix

Τρεις υποψήφιοι ηθοποιοί για τον ρόλο το Willy Wonka στην origins ταινία του

Οι Μάγισσες του Roald Dahl επιστρέφουν στο σινεμά

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment