8 πράγματα που δε γνωρίζατε για τα Minions - The Daily Owl
fade
67569
post-template-default,single,single-post,postid-67569,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

8 πράγματα που δε γνωρίζατε για τα Minions

Στην ταινία Minions (2015) o σκηνοθέτης Pierre Coffin ηχογράφησε τις φωνές όλων των Minions που εμφανίζονται, δηλαδή συνολικά ηχογράφησε τις φωνές 899 χαρακτήρων.

 

 

H γλώσσα των Minions είναι στην πραγματικότητα μια μείξη λέξεων από τα αγγλικά, τα ισπανικά, τα γερμανικά, τα ιταλικά, τα πορτογαλικά, τα κορεατικά, τα ρωσικά, τα ινδονησιακά και τα εβραϊκά.

 

Tι σχέση μπορεί να έχουν τα Minions με ένα μοναστήρι καπουτσίνων μοναχών; Oι δημιουργοί της γλώσσας είχαν ως πηγή έμπνευσης τη γλώσσα που μιλούσε ο μοναχός Salvatore στην ταινία “Το όνομα του ρόδου”, που βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο του Umberto Eco. 

 

 

Tα τρία Minions που πρωταγωνιστούν στην ταινία, δηλαδή o Kevin, o Stuart και ο Bob σχεδιάστηκαν ώστε να μοιάζουν στα τρία κορίτσια της ταινίας Εγώ ο ΑπαισιότατοςMargo, Agnes και Edith. Ωστόσο, ο Kevin της ταινίας Minions δεν είναι ίδιος με τον Kevin της πρώτης ταινίας του franchise. 

 

Οι δημιουργοί των Minions Chris Renaud και Pierre Coffin εμπνεύστηκαν για τη δημιουργία τους από τα Oompa Loompas του Willy Wonka και τα Jawas του Star Wars: A New Hope.  

 

Παρότι στα μάτια μας φαίνονται μικροσκοπικά, τα Minions έχουν ύψος ένα μέτρο και πέντε πόντους.

 

 

 

Το χρώμα των κακών Minions είναι το μωβ καθώς είναι συμπληρωματικά χρώματα.

 

Minions τρελαίνονται για τη μουσική και με κάθε αφορμή θα τραγοουδήσουν μαζί διάσημα χιτς όπως το Let it Go και το YMCA, ωστόσο είναι λάτρεις και των κλασικών μελωδιών, αφού χρησιμοποιούν πολλές λέξεις από τον Μαγικό Αυλό του Μότσαρτ, όπως η λέξη “Papagena”. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 πράγματα που ίσως δε γνωρίζατε για την ταινία “Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία “Σταχτοπούτα” της Disney

 

 
No Comments

Post a Comment