7500: Το νέο αεροπορικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon Levitt - The Daily Owl
fade
68692
post-template-default,single,single-post,postid-68692,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

7500: Το νέο αεροπορικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon Levitt

O Tobias, ένας ήρεμος Αμερικανός συγκυβερνήτης αεροσκάφους, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια από τις πτήσεις της γραμμής από το Βερολίνο στο Παρίσι, μαζί με τον κυβερνήτη Michael. Στην πτήση επιβαίνει και η κοπέλα του Tobias, η οποία εργάζεται ως αεροσυνοδός και μαζί ελέγχουν όλες τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται πριν την απογείωση. Όταν εν ώρα πτήσης μια ομάδα τρομοκρατών δημιουργήσει μαχαίρια από εξαρτήματα του αεροπλάνου και προσπαθήσει να εισβάλει στο πιλοτήριο, ο πιλότος θα τραυματιστεί σοβαρά και ο Tobias θα προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση στο αεροπλάνο, όσο αναζητά αεροδρόμιο για να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση με τον κωδικό της αεροπειρατίας, “7500”. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο, όταν οι τρομοκράτες αρχίζουν να εκτελούν τους ομήρους.

 

 

Ο Joseph Gordon Levitt επιστρέφει στο σινεμά με το θρίλερ του Patric Vollrath που θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Amazon Prime Video στις 19 Ιουνίου. Δείτε το trailer: 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε σειρές για όσους έχουν “τερματίσει” (προς το παρόν) το Netflix

10 σειρές του Amazon Prime Video που αξίζει να stream-άρετε

10 σειρές με πολλές σεζόν, για όλα τα γούστα

4 κωμικές σειρές του Netflix που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Tέσσερις σειρές του Netflix που θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον

No Comments

Post a Comment