7 Χρόνια Cap Cap | Μεγάλος Διαγωνισμός σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ - The Daily Owl
fade
52219
post-template-default,single,single-post,postid-52219,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

7 Χρόνια Cap Cap | Μεγάλος Διαγωνισμός σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Once Upon A Sweet

Φτιάξε την πιο γλυκιά ιστορία φαντασίας, χάρισέ της ένα παραμυθένιο όνομα και κέρδισε στον κορυφαίο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής!

 

Τα καταστήματα Cap Cap γιορτάζουν τα 7α γενέθλιά τους και σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ σάς προσκαλούν να συμμετάσχετε στον μεγαλύτερο γλυκό διαγωνισμό για επίδοξους ζαχαροπλάστες! 

 

 

 

Είστε 17 ως 26 ετών και σας αρέσει η ζαχαροπλαστική; Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ και τα Cap Cap σας δίνουν την ευκαιρία να δείξετε το ταλέντο σας και να διεκδικήσετε μια θέση στο χώρο της εστίασης! 

 

Μπείτε στο website του ΙΕΚ ΣΒΙΕ (κλικ εδώ), συμπληρώστε τη μαγική σας συνταγή και στείλτε μαζί μια φωτογραφία της, ακολουθώντας τις οδηγίες. Οι 10 καλύτερες συνταγές θα παρουσιαστούν live στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια πλήρη υποτροφία για δωρεάν σπουδές Ζαχαροπλαστικής ή Μαγειρικής στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ και επαγγελματική συνεργασία διάρκειας ενός έτους με τα Cap Cap. Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό κάνοντας κλικ εδώ

 

 

Διάρκεια διαγωνισμού: 1/4/2019 ως 30/4/2019

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Eleven’s Menu: “Περίεργα Πράγματα” συμβαίνουν στη νέα θεματική του Cap Cap στο Ελληνικό

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment