6 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Lucifer - The Daily Owl
fade
70119
post-template-default,single,single-post,postid-70119,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

6 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Lucifer

Η σειρά του Netflix Lucifer βασίζεται στα graphic novels του Neil Gaiman “Sandman”, και η αρχική έμπνευση για τον χαρακτήρα του Εωσφόρου ήταν ο David Bowie. 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της σειράς Tom Ellis, ο ίδιος πλέον “βλέπει” στο ρόλο του περισσότερο έναν χαρακτήρα που μοιάζει με τον Oscar Wilde, με δεδομένο ότι διαπνέεται από μια έντονη ποιητική διάθεση. 

 

Ο Tom Ellis είναι μουσικός και στην πραγματική ζωή, καθώς εκτός του ότι τραγουδάει, παίζει γαλλικό κόρνο. Ο ίδιος είναι μεγάλος φαν του David Bowie, πράγμα που τον βοήθησε να προσεγγίσει καλύτερα το χαρακτήρα του Gaiman, καθώς δεν είχε τύχει να διαβάσει ποτέ τα βιβλία του. 

 

 

Η σειρά ξεκίνησε με την κλασική ιδέα ότι ο Εωσφόρος θα έκανε διάφορες συμφωνίες με απελπισμένους ανθρώπους, ώστε να μπορεί να ζητά από αυτούς διάφορες εξυπηρετήσεις στην πορεία. Ωστόσο, οι δημιουργοί κατάλαβαν από τον πιλότο κιόλας ότι θα ήταν καλύτερο να διαμορφωθεί ως αστυνομική σειρά – και τελικά η επιτυχία της σειράς δικαίωσε την επιλογή τους.

 

 

 

 

Αρχικά ο – Ουαλός – Tom Ellis προσπάθησε να ερμηνεύσει το ρόλο του Lucifer με αμερικανική προφορά, ωστόσο το δημιουργικό αποτέλεσμα δεν του άρεσε καθόλου και έτσι διάλεξε τελικά την αγγλική προφορά για τον χαρακτήρα. 

 

 

Ο Lucifer και το Supernatural συνδέονται με μια αόρατη κλωστή, καθώς στην 11η σεζόν της δημοφιλούς σειράς φαντασίας του CW, όπου εμφανίζεται ο Εωσφόρος, λέει κάποια στιγμή πως αν καταφέρει να ξεφύγει από τη φυλακή του θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες και θα ασχοληθεί με την εξιχνίαση εγκλημάτων (τι μας θυμίζει αυτό, άραγε;). Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε πως το εν λόγω επεισόδιο του Supernatural προβλήθηκε πριν κάνει πρεμιέρα η σειρά Lucifer

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το Supernatural

Oι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο

 

 

No Comments

Post a Comment