50 πόντους θα έπαιρνε το Slytherin αν είχε συμπεριληφθεί αυτή η σκηνή του Draco στην 8η ταινία - The Daily Owl
fade
39019
post-template-default,single,single-post,postid-39019,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

50 πόντους θα έπαιρνε το Slytherin αν είχε συμπεριληφθεί αυτή η σκηνή του Draco στην 8η ταινία

Μια κομμένη σκηνή από την 8η ταινία Harry Potter θα άλλαζε κάπως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα χρόνια τον Draco Malfoy. Τίποτα δεν μπορεί να αναιρέσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του στα πρώτα χρόνια της συνύπαρξής του με τον Harry στο Hogwarts και το γεγονός ότι τάχθηκε στο πλευρό του Voldemort. Σε κάθε περίπτωση όμως, από τη σκηνή αυτή, που έγινε γνωστή πολλά χρόνια πριν, φάνηκε η διάθεση των δημιουργών της ταινίας να καταδείξουν την αλλαγή συμπεριφοράς του Malfoy με δεδομένο ότι στους Κλήρους του Θανάτου, στο τέλος της Μάχης του Hogwarts, είχε αντιληφθεί το μέγεθος των λαθών του και είχε μετανιώσει για αυτά. 

 

Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, όταν οι δυο πλευρές της Μάχης του Hogwarts είχαν παραταχθεί στο προαύλιο του Σχολείου, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη μάχη VoldemortPotter, ο Malfoy απομακρύνεται γρήγορα από τον Voldemort και τους Θανατοφάγους και πετάει το ραβδί του στον Harry, ώστε να μπορέσει να αμυνθεί έναντι στον Σκοτεινό Άρχοντα. Ίσως βέβαια και να το έκανε επειδή ο Harry τον έσωσε στο Δωμάτιο των Ευχών όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.  

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη Τζ.Κ. Ρόουλινγκ και ένα παλιότερο tweet της, η τελευταία ταινία Harry Potter, αν έπαιρνε τον τίτλο της από τον Draco Malfoy, θα λεγόταν Ο Draco Malfoy και η Χρονιά που Συνειδητοποίησε ότι ήταν Κόπανος. Αυτό ήθελαν να καταδείξουν οι δημιουργοί αυτής της σκηνής, η οποία ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στην 8η ταινία Harry Potter – και κάπως έτσι ο Κοιτώνας Slytherin έχασε 50 πόντους και ο Malfoy την ευκαιρία να δείξει ότι άρχισε, έστω και πάρα πολύ αργά, να καταλαβαίνει τα λάθη του. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο μέλος του Κοιτώνα Gryffindor έπρεπε να ανήκει στον Slytherin;

Γιατί ο μάγος Merlin ανήκε στον Κοιτώνα Slytherin;

Συμμετείχαν τελικά οι Slytherin στη Μάχη του Hogwarts;

Δεκαπέντε λόγοι που το Slytherin “τα σπάει”

Γιατί οι άλλοι Κοιτώνες αντιπαθούν τους Slytherin;

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment