Έρχεται η 4η ταινία Matrix με τον Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss - The Daily Owl
fade
58406
post-template-default,single,single-post,postid-58406,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται η 4η ταινία Matrix με τον Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss

Eδώ και αρκετούς μήνες συζητιόταν στην Warner Bros. Pictures το θέμα του remake της τριλογίας The Matrix, με το επικρατέστερο (μέχρι χτες) σενάριο να είναι αυτό του μερικού reboot με τον Michael B. Jordan στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο το Variety μετέδωσε αρχικά την πληροφορία που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από την Warner Bros. και την Village Roadshow Pictures ότι τελικά η τριλογία του The Matrix θα γίνει τελικά τετραλογία με μια ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας, όπου θα πρωταγωνιστήσουν οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, σε σκηνοθεσία της Lana Wachowski. 

 

 

Το σενάριο θα βασίζεται σε μια ιδέα δική της και της αδελφής της Lilly, με τους Aleksander Hemon και David Mitchell να έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία συγγραφής του. Σύμφωνα με δηλώσεις της Lana, πολλές από τις ιδέες που είχαν εξετάσει 20 χρόνια πριν με την Lilly είναι ακόμα πιο επίκαιρες σήμερα και έτσι η ίδια είναι εξαιρετικά ευτυχής που μπορεί να ξαναφέρει στη ζωή της αυτούς τους χαρακτήρες, καθώς και να συνεργαστεί ξανά με τους ίδιους ηθοποιούς.

 

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο για την υπόθεση της ταινίας, ούτε αν ο Laurence Fishburne θα επιστρέψει στο ρόλο του Morpheus, αν και σύμφωνα με τις πηγές του Variety ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί μεν αλλά σε νεότερη ηλικία. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το 2020, συνεπώς θα αναμένουμε την πρεμιέρα της είτε στα τέλη του, είτε το 2021.

 

Διαβάστε ακόμα:

Έρχονται τα sequels του Mad Max: Fury Road;

Αd Astra: Trailer για τη νέα sci-fi ταινία του Brad Pitt

Τι σχέση έχει το Matrix με την 2η ταινία των Φανταστικών Ζώων;

Πέντε υποτιμημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να δεις

No Comments

Post a Comment