4 νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες από το Netflix! - The Daily Owl
fade
44607
post-template-default,single,single-post,postid-44607,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

4 νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες από το Netflix!

Τέσσερις νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες έρχονται φέτος στη δημοφιλή υπηρεσία streaming Netflix, όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό Netflix Film στο Twitter.

 

 

Η μια από τις ταινίες αποτελεί sequel, ενώ οι άλλες είναι νέες παραγωγές. Συγκεκριμένα, το sequel της περσινής ρομαντικής κωμωδίας A Christmas Prince έρχεται στις 30 Νοεμβρίου, με τίτλο A Christmas Prince: The Royal WeddingΗ ταινία The Holiday Calendar θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου, το The Princess Switch στις 16 Νοεμβρίου και το The Christmas Chronicles στις 22 Νοεμβρίου, μεταθέτοντας πολύ νωρίτερα την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων!

 

 

 

Σύμφωνα με τις επίσημες περιλήψεις των ταινιών, το The Holiday Calendar επικεντρώνεται σε μια φωτογράφο που κληρονομεί ένα advent calendar αντίκα, το οποίο από ό,τι φαίνεται, φανερώνει το μέλλον και, βέβαια, το ερωτικό ενδιαφέρον που επιφυλάσσει για την πρωταγωνίστρια, την οποία υποδύεται η Kat Graham.

 

Στην ταινία The Princess Switch, η Vanessa Hudgens υποδύεται τη Δούκισσα του Μαυροβουνίου, της οποίας τη θέση παίρνει η ταπεινής καταγωγής σωσίας της, με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να περιπλέξουν και τις ερωτικές ζωές τους. 

 

Στην ταινία The Christmas Chronicles τα αδέρφια Kate και Teddy προσπαθούν να βιντεοσκοπήσουν τον Άγιο Βασίλη την παραμονή των Χριστουγέννων, τρυπώνοντας κρυφά στο έλκηθρό του, το οποίο τρακάρει και έτσι θέτει σε κίνδυνο τα ίδια τα Χριστούγεννα. 

 

Τέλος, το sequel της ταινίας A Christmas Prince αφηγείται την ιστορία των Amber και Richard λίγο πριν τον γάμο τους, όταν η Amber κατακλύζεται από αμφιβολίες για το αν θα είναι κατάλληλη για βασίλισσα και ο Richard αντιμετωπίζει μια πολιτική κρίση η οποία θέτει σε κίνδυνο τα Χριστούγεννα και, βέβαια, το μέλλον του Βασιλείου. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι 5 πιο τρομακτικές σειρές και ταινίες για να δεις τον Οκτώβριο στο Netflix

The Angel of Darkness: Έρχεται το sequel του The Alienist

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment