3 σειρές και ταινίες για να δείτε στο Netflix αν σας άρεσε το Unorthodox - The Daily Owl
fade
67119
post-template-default,single,single-post,postid-67119,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3 σειρές και ταινίες για να δείτε στο Netflix αν σας άρεσε το Unorthodox

Αν σας άρεσε η νέα μίνι σειρά του Netflix, Unorthodox, που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες και βασίζεται στην πραγματική ιστορία της Deborah Feldman, μιας Εβραίας που κατάφερε να ξεφύγει από το υπερ-συντηρητικό περιβάλλον όπου μεγάλωσε και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Βερολίνο, τότε αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στις παρακάτω σειρές και ταινίες, που είναι διαθέσιμες στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming:

 

 

 

 

 

 

Shtisel

 

 

Mια από τις πιο δημοφιλείς ισραηλινές σειρές στον κόσμο είναι το Shtisel, που μετρά ήδη δυο σεζόν, των δώδεκα επεισοδίων κάθε μία, και έχει ανανεωθεί τουλάχιστον για μια ακόμα. Ο Akiva είναι ένας νεαρός Ορθόδοξος Εβραίος, ευγενής και ρομαντικός, που ζει μαζί με τον αυστηρό χήρο ραββίνο πατέρα του. Όσο τα αγόρια αναζητούν τη μητέρα του σπιτιού, καθένας με τον τρόπο του, η κόρη της οικογένειας Giti προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της, όταν ο άντρας της τους εγκαταλείπει. Η σειρά παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας Ορθόδοξης οικογένειας που ακολουθεί τα έθιμα των Χαρεντί Εβραίων, που ζουν σε μια γειτονιά της Ιερουσαλήμ, χωρίς να έχουν υιοθετήσει το σύγχρονο τρόπο ζωής (π.χ. τη χρήση του Ίντερνετ). 

 

 

 

One of Us 

 

 

Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2017 παρουσιάζει την προσπάθεια τριών πρώην μελών της υπερ-συντηρητικής Χασιδικής κοινότητας Εβραίων του Μπρούκλιν, που προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στον έξω κόσμο, παλεύοντας με τους δαίμοντες του παρελθόντος τους. 

 

 

 

The Awakening of Motti Wolkenbruch

 

 

Βασισμένη στο βιβλίο του Ελβετού Thomas Meyer με τίτλο Wolkenbruch’s Wondrous Journey into the Arms of a Shiksaη ρομαντική κωμωδία του 2018 παρουσιάζει την προσπάθεια ενός νεαρού Ορθόδοξου Εβραίου να ανεξαρτητοποιηθεί από τη μητέρα του, η οποία μεταξύ άλλων προσπαθεί διαρκώς να του κάνει διάφορα προξενιά τα οποία φυσικά και αποτυγχάνουν. Όταν ο ίδιος γνωρίσει μια κοπέλα που τον ενδιαφέρει πολύ, αλλά δεν είναι Εβραία, τα πράγματα περιπλέκονται, ωστόσο θα κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει το όνειρό του. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα ταινίες με ταξίδια που μπορείτε να δείτε στο Netflix

Πέντε υποτιμημένες ταινίες του Netflix που αξίζει να δείτε

Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο

4 σειρές του Netflix που θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον

No Comments

Post a Comment