"2021 αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ": Η βασιλόπιτα του Cap Cap για το 2021 - The Daily Owl
fade
72894
post-template-default,single,single-post,postid-72894,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

“2021 αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ”: Η βασιλόπιτα του Cap Cap για το 2021

O Cap Cap σε συνεργασία με την εικονογράφο Itzi. Artz σάς παρουσιάζουν τη βασιλόπιτα του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο για το 2021, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε από σήμερα κιόλας κάνοντας κλικ εδώ!

 

 

 

Ένα πράγμα περιμένουμε, πλέον, από το 2020, κι αυτό είναι να έρθει το 2021 και να μας πάρει από εδώ!

 

Η βασιλόπιτα του Cap Cap σε σχέδιο της Itzi. Artz εκφράζει αυτή τη συλλογική μας επιθυμία και την ευχή η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, μόνο χαρές και ευτυχία. 

 

 

 

 

 

Πραγματοποιήστε τώρα την παραγγελία σας για τη βασιλόπιτα πολίτικο κέικ αμυγδάλου με γλάσο και εκτυπώσιμη ζαχαρόπαστα και το 2021 θα ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμά σας, να έρθει “να σας πάρει από εδώ” και να σας πάει σε ένα μέρος όπου θα υπάρχει μόνο χαρά και ευτυχία!

 

 

Ανακαλύψτε το eshop του Cap Cap κάνοντας κλικ εδώ!

 

No Comments

Post a Comment