1922 | Ένα ακόμα έργο του Stephen King γίνεται ταινία - The Daily Owl
fade
33296
post-template-default,single,single-post,postid-33296,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

1922 | Ένα ακόμα έργο του Stephen King γίνεται ταινία

Φέτος είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του Stephen King, καθώς ήδη έχουν μεταφερθεί στο σινεμά δυο από τα πιο σημαντικά του έργα (IT, The Dark Tower). Στις 20 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο Netflix μια ακόμα ταινία που βασίστηκε σε έργο του King και συγκεκριμένα στη νουβέλα 1922, που ανήκει στη συλλογή Full Dark, No Stars, η οποία κυκλοφόρησε το 2010. 

 

Ένας αγρότης στη Νεμπράσκα του 1922 αποφασίζει ότι πρέπει να σκοτώσει τη γυναίκα του για οικονομικούς λόγους και πείθει το γιο του να τον βοηθήσει. 

 

Πρωταγωνιστούν οι Thomas Jane, Neal McDonough, Molly Parker και Brian d’ Arcy James. Η σκηνοθεσία είναι του Zak Hilditch. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε:

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment