1917 | Εντυπωσιακό trailer για τη νέα ταινία εποχής με τους Benedict Cumberbatch και Colin Firth - The Daily Owl
fade
60566
post-template-default,single,single-post,postid-60566,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

1917 | Εντυπωσιακό trailer για τη νέα ταινία εποχής με τους Benedict Cumberbatch και Colin Firth

O Sam Mendes επιστρέφει στο σινεμά με την ταινία εποχής με τίτλο 1917 και ένα εξαιρετικό καστ με τους Benedict Cumberbatch (Sherlock, Patrick Melrose, Doctor Strange), Colin Firth (Mary Poppins Returns, Mamma Mia! Here We Go Again), Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard) και Mark Strong (Shazam!, Deep State) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

 

 

 

H ταινία 1917 θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα θα καλύπτει χρονικά μια ολόκληρη ημέρα του. Στην ταινία θα εμφανιστούν ακόμα οι Andrew Scott (Spectre), Daniel Mays (Rogue One), Adrian Scarborough (The Madness of King George, Christopher Robin), Jamie Parker (Harry Potter and the Cursed Child), Nabhaan Rizwan (Informer) και Claire Duburcq.

 

Αυτή είναι η πρώτη ταινία του Mendes μετά τη θητεία του στο franchise του James Bond και τα Skyfall και Spectre. Το σενάριο ανήκει στον ίδιο και την Krysty Wilson-Cairns, η οποία ήταν και σεναριογράφος της σειράς τρόμου Penny Dreadful

 

Δείτε το trailer της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου και κατόπιν στις 20 Ιανουαρίου : 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 βρετανικές μίνι – σειρές εποχής

4 μίνι σειρές με τον Benedict Cumberbatch 

10 σειρές εποχής που είναι διαθέσιμες στο Netflix

The Professor and the Madman: Η νέα ταινία εποχής που μας ταξιδεύει στο Λονδίνο του 19ου αιώνα

Πέντε βιβλία του Dickens γίνονται επεισόδια στο BBC

Βρετανικές μίνι σειρές εποχής

 

No Comments

Post a Comment