Το 13 Reasons Why επιστρέφει με 3η σεζόν: Ποια μεγάλη αλλαγή έκανε το Netflix - The Daily Owl
fade
57245
post-template-default,single,single-post,postid-57245,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το 13 Reasons Why επιστρέφει με 3η σεζόν: Ποια μεγάλη αλλαγή έκανε το Netflix

H σειρά 13 Reasons Why που έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2017 βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Jay Asher επιστρέφει με την 3η σεζόν της, της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει στα τέλη της χρονιάς, όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας streaming στο Twitter. Στο μεταξύ, στην ίδια ανακοίνωση συμπεριλήφθηκε και μια μεγάλη αλλαγή που πραγματοποίησε η υπηρεσία στα επεισόδια της 1ης σεζόν της σειράς.

 

 

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι με παρακίνηση του American Foundation for Suicide Prevention, δηλαδή του αμερικανικού ιδρύματος για την πρόληψη της αυτοκτονίας, και κατόπιν συστάσεων επιστημόνων ψυχικής υγείας, η υπηρεσία streaming πραγματοποίησε δημιουργικές αλλαγές στη σκηνή αυτοκτονίας της πρωταγωνίστριας στο τέλος της 1ης σεζόν. 

 

 

 

Οι δημιουργοί της σειράς είχαν κατηγορηθεί από μερίδα του κοινού ότι είχαν ωραιοποιήσει την αυτοκτονία της Hannah Baker στο εν λόγω επεισόδιο, καθώς και ότι δεν είχαν αναδείξει αρκετά το ζήτημα της κατάθλιψης του χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να επέρχεται σύγχυση σε νεαρότερους τηλεθεατές που δεν είχαν έρθει ξανά σε επαφή μέσω της τηλεόρασης (ή με άλλο τρόπο) με τέτοια θέματα ψυχικής υγείας.

 

Η 3η σεζόν θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια με τον Brian Yorkey να παραμένει επικεφαλής του πρότζεκτ. Στη σεζόν θα εμφανιστούν ξανά οι Dylan Minette, Brandon Flynn, Alisha Boe, Christian Navarro, Miles Heizer, Ross Bulter, Devin Druid και Justin Prentice. Η Katherine Langford, που υποδύθηκε την Hannah, δεν θα επιστρέψει στην 3η σεζόν, για την οποία είχε δημοσιευτεί σχετικά και ένα teaser πέρυσι το καλοκαίρι (περισσότερα εδώ).

 

Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: O χαρακτήρας που ίσως επιστρέψει στην 4η σεζόν

Νetflix: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν Mindhunter

H πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why στη νέα σειρά φαντασίας του Netflix

Avengers: Endgame | Αποκαλύφθηκε ποιο ρόλο θα έκανε η πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why

No Comments

Post a Comment