10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Two and a Half Men - The Daily Owl
fade
71647
post-template-default,single,single-post,postid-71647,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη σειρά Two and a Half Men

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, ο Jon Cryer θα έπαιζε τον Charlie Harper και ο Charlie Sheen το ρόλο του αδελφού του, Alan, στην πορεία όμως ο δημιουργός της σειράς Chuck Lorre άλλαξε γνώμη – και όπως αποδείχθηκε έκανε το σωστό.

 

 

 

 

Η οικιακή βοηθός Berta, την οποία υποδύθηκε η Conchata Ferrell, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 12 Οκτωβρίου του 2020, δεν ανήκε από την αρχή στο μόνιμο καστ της σειράς, όμως απέκτησε μεγάλη δημοφιλία και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να μεγαλώσει το ρόλο της. Παρότι εμφανίστηκε σε πάνω από 200 επεισόδια της σειράς, το επίθετό της δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

 

Ο δημιουργός της σειράς Chuck Lorre, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το The Big Bang Theory, λέγεται πως εμπνεύστηκε το όνομα του Charlie από τον τραγουδιστή της βρετανικής πανκ μπάντας U.K. Subs. O Lorre ήταν αυτός που συνέθεσε και το πολύ χαρακτηριστικό τραγούδι των τίτλων αρχής της σειράς, όπου βέβαια οι πρωταγωνιστές κάνουν lip-synching.

 

 

 

 

Η ηθοποιός Blythe Danner (Meet the Parents) έπαιξε το ρόλο της μητέρας των Charlie και Alan στον πιλότο που δεν προβλήθηκε ποτέ, και παρότι η εμφάνισή της ήταν καλή, η ίδια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σειρά εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων, για να αναλάβει το ρόλο της η Holland Taylor.

 

Όταν ο Charlie Sheen απολύθηκε από τη σειρά, εξαιτίας των πολλών σοβαρών προβλημάτων που είχε προκαλέσει με τη δημόσια συμπεριφορά του, έστειλε ένα βίντεο στον συμπρωταγωνιστή του Jon Cryer, όπου τον αποκαλούσε προδότη γιατί δεν τον είχε, δήθεν, υποστηρίξει ως συνάδελφος. Ο Cryer, ωστόσο, διέψευσε τον Sheen (μπράβο, ωραία αδέρφια – έστω και τηλεοπτικά).

 

 

Γενικά η σειρά από ένα σημείο και πέρα ανταποκρινόταν πλήρως στο “είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε”, αφού μεταξύ άλλων ο Angus T. Jones (Jake) έπαθε ένα σοβαρό meltdown, αποκάλεσε τη σειρά “σαβούρα” και έκανε δημόσια έκκληση στο κοινό να σταματήσει να τη βλέπει. Ο νεαρός ηθοποιός απολογήθηκε αργότερα στους δημιουργούς και τους συμπρωταγωνιστές του.

 

Mετά και το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Sheen δήλωσε πως η σειρά ήταν “καταραμένη” και πως ο νεαρός συμπρωταγωνιστής του είχε αλλάξει πολύ ως άνθρωπος (προς το χειρότερο) εξαιτίας της σειράς.

 

 

 

Μετά την απόλυση του Sheen η παραγωγή πρότεινε στον Hugh Grant να πάρει τη θέση του, παίζοντας το ρόλο ενός μαλαγάνα ο οποίος θα έπειθε τον Alan να μετακομίσει μαζί του. Ο Grant αρνήθηκε την πρόταση γιατί δεν ήθελε να δεσμευτεί σε ένα ρόλο για τόσα πολλά χρόνια.

 

Ο Charlie Sheen δεν ήταν καθόλου χαρούμενος που τον αντικατέστησε ο Αshton Kutcher και μάλιστα τον έκραξε δημόσια λέγοντας πως ήταν κακός στο ρόλο του. Τώρα εμείς τι να πούμε για τον ίδιο τον Sheen, ο οποίος αρνήθηκε να παίξει στην τελευταία σκηνή του στη σειρά, πολύ απλά διότι διαφωνούσε με την υπόθεση και το τέλος του χαρακτήρα του; 

 

 

 

Ο Kutcher παραδέχτηκε ότι ανέλαβε αυτό το ρόλο για τα λεφτά και μόνο, ωστόσο ποτέ δεν έφτασε να παίρνει τις αμοιβές του Sheen, που το 2011 είχαν φτάσει στο 1.800.000 δολάρια ΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράγματα που δε γνωρίζατε για το The Big Bang Theory

Δέκα φράσεις του Sheldon Cooper για κάθε περίσταση

No Comments

Post a Comment