10 + 1 αποκαλύψεις της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ που έγιναν μετά τη Μάχη του Hogwarts - The Daily Owl
fade
29915
post-template-default,single,single-post,postid-29915,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 + 1 αποκαλύψεις της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ που έγιναν μετά τη Μάχη του Hogwarts

Ο μαγικός κόσμος της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, το συναρπαστικό αυτό σύμπαν, δεν τελείωσε, φυσικά, με την προβολή της ταινίας O Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος ΙΙΗ συγγραφέας σταδιακά άρχισε να λύνει πολλές από τις απορίες των χαριποτερόφιλων, δίνοντας παράλληλα νέες πληροφορίες για τις ζωές των πρωταγωνιστών και τις αποφάσεις που είχε λάβει σχετικά με την πορεία τους. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της Ρόουλινγκ σχετικά με τον κόσμο του Χάρι Πότερ και σας τις παρουσιάζουμε. 

 

 

 

 

 

Η σχέση του Ron και της Hermione ίσως να ήταν λάθος

 

Ron-and-Hermione-GIF-harry-potter-28884196-500-224

 

Σε μια κοινή της συνέντευξη με την Emma Watson, η Ρόουλινγκ έριξε μια από τις μεγαλύτερες βόμβες της σχετικά με τον Ron και τη Hermione, καθώς παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να τους κάνει ζευγάρι για εντελώς προσωπικούς της λόγους, που ανάγονται μεταξύ άλλων και στις αρχικές ιδέες της για την πορεία της ιστορίας. Οι δυο άνθρωποι δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους και η Hermione ταίριαζε σαφώς πολύ περισσότερο με τον Harry από ό,τι με τον άντρα που τελικά παντρεύτηκε.

 

 

 

Ο Dumbledore ήταν gay

 

While-we-may-come-from-different-places-speak-different

 

Όταν ένας φαν ρώτησε τη Ρόουλινγκ για την προσωπική ζωή του Dumbledore και συγκεκριμένα για το αν ο Διευθυντής του Hogwarts είχε υπάρξει ποτέ ερωτευμένος στη ζωή του, η Ρόουλινγκ διευκρίνισε ότι πάντα είχε στο μυαλό της τον χαρακτήρα του ως gay και ότι η μεγάλη του αγάπη ήταν ο σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald, τον οποίο νίκησε στη μεγάλη μάχη που δόθηκε το 1945. 

 

 

 

 

 

 

Ο Arthur Weasley θα πέθαινε και οι Tonks και Lupin θα παρέμεναν ζωντανοί

 

29baac4b438523372a46efb3d08b07d0

 

Η συγγραφέας θεωρούσε ότι, στατιστικά τουλάχιστον, δεν θα ήταν ρεαλιστικό να παραμείνουν όλοι οι Weasley ζωντανοί, δεδομένου ότι θα συμμετείχαν στον Β΄ Μαγικό Πόλεμο με ενεργό τρόπο. Αρχικά σκεφτόταν να “πεθάνει” τον Arthur, όμως με τον τρόπο αυτό το πλήγμα στον Ron και τον Harry, για τον οποίο ο Mr. Weasley υπήρξε πατρική φιγούρα, θα ήταν τεράστιο. Έτσι αποφάσισε να “θυσιάσει” τον Fred. Όσο για την Tonks και τον Lupin, το αρχικό της σχέδιο ήταν να επιβιώσουν της Μάχης, όμως αυτό άλλαξε καθώς θεώρησε ότι έπρεπε να κλείσει ο κύκλος της ιστορίας με ένα ακόμα παιδί που θα μεγάλωνε χωρίς γονείς και που η πατρική του φιγούρα θα ήταν ο Harry

 

 

 

 

 

 

 

Η συγγένεια ανάμεσα στον Harry και τον Voldemort 

 

tumblr_inline_mz97328tvI1r6to61

 

Μερικοί φανς είχαν καταλάβει ότι οι δυο μάγοι είχαν κάποια συγγενική σχέση, πρωτίστως επειδή στα οικογενειακά τους κειμήλια συμπεριλαμβάνονταν αντικείμενα των αδερφών Peverell. Ο αόρατος μανδύας και η πέτρα της ανάστασης (με τη μορφή του δαχτυλιδιού του Marvolo Gaunt) είχαν περιέλθει στην κατοχή των Harry και Tom Riddle αντίστοιχα. Η Ρόουλινγκ επιβεβαίωσε μετά την προβολή της τελευταίας ταινίας ότι οι Reverells ήταν κοινή τους πρόγονοι. Η ίδια είχε δηλώσει ότι οι περισσότερες μαγικές οικογένειες έχουν έστω μακρινές συγγενικές σχέσεις. 

 

 

 

 

 

 

H αποκατάσταση της σχέσης Harry και Dudley Dursley 

 

dudley-i-dont-think-youre-a-waste-of-space

 

Τα δυο ξαδέρφια αποκατέστησαν – όσο ήταν εφικτό κάτι τέτοιο – τις κακές τους σχέσεις όταν πέρασαν στην ενηλικίωση, ανταλλάσσοντας χριστουγεννιάτικες κάρτες. Ο Harry μάλιστα επισκέφτηκε μια φορά την παλιά του γειτονιά και τον Dudley, παρότι δεν είχε κάτι να πει μαζί του κι έτσι το κλίμα ήταν αρκετά άβολο. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν περίμενε ότι ο γιος του Vernon και της Petunia θα μπορούσε να αποκτήσει έστω μια τέτοια σχέση με τον Harry, μετά από όλα όσα είχαν συμβεί στο σπίτι της οδού Privet Drive 4. 

 

 

 

 

To πορτρέτο του Snape στο γραφείο διεύθυνσης

 

tumblr_inline_o0y6opBNkA1rhr6dc_500

 

Μετά την ήττα του Voldemort, ο Harry μπαίνει στο πάλαι ποτέ γραφείο του Dumbledore, όπου οι εικονιζόμενοι στα πορτρέτα των τοίχων πρώην διευθυντές της Σχολής ξεκινούν να τον χειροκροτούν. Μια φιγούρα, όμως, έλειπε. Ο Snape δεν βρισκόταν εκεί, καθώς είχε εγκαταλείψει τα καθήκοντά του πριν τον θάνατό του. Ωστόσο, η Ρόουλινγκ διευκρίνισε ότι ο Harry έκανε κινήσεις για να αποκατασταθεί το πορτρέτο του πιο γενναίου άντρα που είχε γνωρίσει ποτέ. 

 

 

 

 

Οι γονείς του Neville

 

09ae533e915c5474e15e271d9a7d7adb8cc4f370_hq

 

Δυστυχώς, η μοίρα των Frank και Alice Longbottom δεν άλλαξε μετά το τέλος της ιστορίας. Παρέμειναν στο νοσοκομείο St. Mungo’s και δεν έμαθαν ποτέ για τις ηρωικές πράξεις του γιου τους. 

 

 

 

 

Ο Harry και ο Ron δεν επέστρεψαν στο Hogwarts

 

tumblr_nhmahfFSw51sg49umo3_500

 

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, ο Harry και ο Ron να έχουν διάθεση επιστροφής στις τάξεις. Η Hermione φυσικά επέστρεψε, έδωσε εξετάσεις και αρίστευσε. Τα αγόρια βαρέθηκαν και να προσπαθήσουν την αντιγραφή, οπότε δεν τελείωσαν ποτέ το Hogwarts. 

 

 

 

 

 

H παρέα βρήκε δουλειά στο Υπουργείο Μαγείας

 

Trio-3-harry-ron-and-hermione-26030628-500-207_large

 

Παρότι ο Harry και ο Ron δεν διέθεταν τα τυπικά προσόντα, κατάφεραν να γίνουν Χρυσούχοι και μάλιστα ο πρώτος είχε και ταχύτατη εξέλιξη, καθώς έγινε επικεφαλής του Τμήματός του μόλις εννιά χρόνια μετά την πρόσληψή του. Η Hermione εργάστηκε στο Τμήμα Ελέγχου Μαγικών Πλασμάτων, συνεχίζοντας την καμπάνια της υπέρ των δικαιωμάτων των ξωτικών και σταδιακά, μαζί με τον Kingsley Shacklebolt, αλλά και τη βοήθεια του Ron και του Harry, βοήθησε σημαντικά στην πραγματοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, που απομάκρυναν τους διεφθαρμένους αξιωματούχους του μαγικού κόσμου από το βασικό εκτελεστικό, νομοθετικό και διοικητικό του όργανο. 

 

 

 

 

Ο Neville έγινε επισήμως κουλ

 

giphy

 

Ο Neville πάντα ήταν κουλ, αν μας ρωτάτε και το απέδειξε περίτρανα με τη συνολική του στάση απέναντι στον Voldemort. Μετά τη Μάχη του Hogwarts η γιαγιά του αναγνώρισε επιτέλους την αξία του και ο ίδιος έγινε Καθηγητής Βοτανολογίας. Παντρεύτηκε τη Hannah Abbott και πήγαν να ζήσουν πάνω από το Leaky Cauldron, του οποίου η Hannah έγινε μάνατζερ. 

 

 

 

 

 

Η μηχανή του Sirius λειτούργησε ξανά

 

anigif_enhanced-buzz-27515-1380317785-15

 

Μετά την από αέρος μάχη των Επτά Potter, η μηχανή του Sirius, την οποία οδηγούσε ο Hagrid, έγινε κομμάτια και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα πετούσε ξανά. Όμως, ο Arthur Weasley, που ήταν μάγος και στην τεχνολογία των Muggles, την επισκεύασε και την έδωσε στον Harry

 

 

 

 

Πηγή

 

Διαβάστε ακόμα:

Harry Potter: Γιατί η τελική μάχη έγινε στο Hogwarts;

Τα 5 μεγάλα λάθη του Voldemort στη Μάχη του Hogwarts

H σκηνή από τη Μάχη του Hogwarts που κρύβει μια συγκινητική λεπτομέρεια

Συμμετείχαν τελικά οι Slytherin στη Μάχη του Hogwarts;

Τι απέγινε το σώμα του Voldemort μετά τη Μάχη του Hogwarts;

2 Comments
 • Avatar
  froso karakoulidoy

  η ερμιονη εγινε υπουργος μαγειας οπως βλεπουμε στο καταραμενο παιδι

  May 1, 2019 at 6:10 am Reply
  • Avatar
   eygenia mark

   Σωστά και όλοι το ξεχνάνε αυτό για κάποια λόγο

   March 4, 2020 at 9:33 pm Reply

Post a Comment