Το Game Of Thrones ήρθε στο Cap Cap! - The Daily Owl
fade
937
post-template-default,single,single-post,postid-937,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Game Of Thrones ήρθε στο Cap Cap!

 

H αγαπημένη σειρά βιβλίων και η τηλεοπτική της μεταφορά αναβιώνουν μέσα στους τοίχους του Cap Cap! Το σπίτι του ποντικού με τον γαλάζιο φιόγκο υποδέχτηκε το Drogon, το χαμένο μάγο της Νταινέρυς και με τη βοήθεια του μετέφερε τη μαγεία του Γουέστερος στα αλμυρά, στα γλυκά και τα ροφήματά του!

Έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα αγαπημένα lemoncakes της Σάνσα Σταρκ, το ρόφημα των Γκρέιτζοϋ αλλά και φαγητό απευθείας από το Έσσος!

Στα ράφια της βιβλιοθήκης, σας περιμένουν πάρα πολλές εκπλήξεις όπως μεγάλη ποικιλία σε κούπες με τα εμβλήματα των οίκων, διακοσμητικά από τη δυναστεία των Ταργκάρυεν και πολλά άλλα αντικείμενα!

Το Cap Cap βρίσκεται Πανόρμου 26 στο Αιγάλεω!

 

[slider_gallery crop=”no”]
[/slider_gallery]

DimMerlin

Ο Μάγος της Διπλανής Πόρτας | Stories are my Homeland | Minister for Magic at Cap Cap | Βρίσκω χαμένους ήρωες παραμυθιών | Γυρίζω και στο Μέρλιν

No Comments

Post a Comment